Κατηγορίες
Super League 1

Γιώργος Κουλακιώτης : “Μπορεί ο ΠΑΟΚ!”

37173_front (1)Στην εκπομπή του PAOK24 στον “Libero 107,4” φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης, μιλώντας τόσο για την αναμέτρηση του “Δικεφάλου” με τη Βέροια όσο και για την πορεία και τις προοπτικές της ομάδας του Χουμπ Στέφενς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Κουλακιώτης:

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Βέροια: Όποιος και να κερδίσει δε θα έχω πρόβλημα. Εγώ από τη Bέροια ξεκίνησα και στον ΠΑΟΚ έζησα μεγάλες στιγμές, έχω πολύ μεγάλη αγάπη και για τις δύο ομάδες και αν λήξει ισόπαλο το παιχνίδι δε θα έχω κάποιο πρόβλημα. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Στο μαγαζί γίνονται πολλές συζητήσεις και για τη Βέροια και για τον ΠΑΟΚ και ένα παραπάνω τώρα. Υπάρχουν αρκετοί λογικά σκεπτόμενοι και κάνουμε σοβαρές συζητήσεις.  Στη Βέροια υπάρχουν πολλοί ΠΑΟΚτσήδες. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες έχουν προβληματάκια. Η Βέροια θέλει να πάρει έναν πόντο ή πόντους γιατί έχουν δυσκολέψει τα πράγματα με τη σωτηρία της.

Για τη φετινή πορεία της Βέροιας και τη σύγκριση με την περσινή ομάδα που είχε: Αν δεις το περσινό ρόστερ είχε μία πολύ καλή ομάδα και πολύ καλό προπονητή, τον κ. Καλαϊτζίδη. Ότι έχτισε η περσινή ομάδα ο κ. Αρβανιτίδης έχει καταφέρει να το γκρεμίσει και αν κρατούσε την ίδια ομάδα θα ήταν φέτος σίγουρα στην πρώτη οκτάδα. Το φετινό ρόστερ δεν είναι κακό αλλά δεν έχει δέσει ακόμα. Δεν έχει η ομάδα ταυτότητα. Η τακτική του Ντόστανιτς είναι πολύ καλή, πάει καλά, αλλά θέλει και τύχη. Το έργο του προπονητή τώρα είναι πολύ δύσκολο. Ελπίζω ότι η ομάδα θα σωθεί. Είναι τραυματίας ο Γκιγιέρμο και είναι απώλεια. Στη Βέροια λείπει ένας καλός σεντερ φορ που θα βάλει 10-15 γκολ. Προσπαθεί να πάρει αυτή τη μεταγραφική περίοδο κάποιον.

Για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ στην άμυνα σε μία θέση που την ξέρει καλά ο ίδιος: Φαίνεται η σύγχυση που επικρατεί στους παίκτες και στον κόσμο γιατί καμία φορά ο ΠΑΟΚ στην άμυνα δεν έχει παίξει με τους ίδιους παίκτες. Πολλές αλλαγές. Χρειάζεται χρόνος και τώρα με τις μεταγραφές πολύ δουλειά για να μονταριστεί η ομάδα. Πολύ σημαντικό να βρεθεί ο ρόλος του κάθε παίκτη να είναι ξεχωριστός στην ομάδα για να αποδώσει το 100% που μπορεί. Αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ αν δεν πετύχει σίγουρα θα χάσει πολλούς βαθμούς.

Για το αν θα πρέπει να δουλεύουν οι ομάδες στην τακτική: Είναι λίγο λάθος να περιμένεις να βγάλεις αυτοματισμούς αν δεν τους έχει δουλέψει, δε γίνεται να έχεις συγκεκριμένη τακτική μέσα στο γήπεδο αν δε τη δουλέψεις στην προπόνηση. Και τον Μέσι και τον Νεϊμάρ να έχεις, αν δεν κάνεις τακτική που πρέπει να πάει ο κάθε παίκτης δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Θεωρώ πολύ λάθος να μην έχει δουλέψει η ομάδα στην τακτική. Ένας τόσο μεγάλος προπονητής αν δεν το έκανε είναι μεγάλο λάθος. Αν δεν το έκανε επειδή η ομάδα τώρα έχει μικρά λάθη στην τακτική ακόμα θα πρέπει να το δουλέψει και τώρα.

Για τις προοπτικές του ΠΑΟΚ: Πάντα είμαι αισιόδοξος η ομάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες καταξιωμένο προπονητή και νομίζω ότι μπορεί η ομάδα να πάει μπροστά. Μακάρι να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

Για την αυστηρότητα του Στέφενς και γενικότερα των προπονητών: Ειδικά οι μεγάλοι προπονητές πρέπει να είναι πολύ αυστηροί. Ο ποδοσφαιριστής είναι άτιμος. Αντιδρούσαμε κι εμείς σαν παίκτες έντονα κι αυτό ήταν λάθος και το λέω τώρα και στους νέους παίκτες. Εμείς αντιδρούσαμε και δεν παίζαμε καλά. Τότε εμείς είχαμε τον κύριο Μπάγεβιτς και μόνο η παρουσία του ήταν έντονη προσωπικότητα. Και ο Στέφενς εμπνέει εμπιστοσύνη στους παίκτες. Αλλά ότι λέει ο προπονητής θα πρέπει να το ακούν οι παίκτες.

*paok24.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected