Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Δικός της ο Βάσος, “χάλασε” του Πιπινίκα

vasos

Σε μια ακόμα προσθήκη προχώρησε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, αποκτώντας τον Κώστα Βάσο. Πρόκειται για 24χρονο κεντρικό χαφ, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανναξιακό και έχει αγωνιστεί ακόμα σε Βύζαντα Μεγάρων, Ρούβα, Νέα Ιωνία και Ερασιτέχνες ΑΕΚ. Εκτός από τον Νίκο Βάσσο (άλλη ορθογραφία), το νεαρό μεσοεπιθετικό με θητεία σε Πιερικό, Μακροχώρι και Γερμανία, ο οποίος ήδη είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Πέλλας.

Την ίδια στιγμή, «χάλασαν» λόγω ηλικίας οι περιπτώσεις των Πιπινίκα και Μισίνι, αφού επιτρέπεται να αποκτηθεί μόνο ένας παίκτης άνω των 24 ετών, που θα είναι ο Κύπριος φορ, Αλέκος Αλέκου (αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη). Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκε επίσης η επιστροφή του Κουρούπη («έκλεισε» στον Ηρακλή) αλλά και η έλευση του Χατζόπουλου από την Κ20 της Καβάλας. Ανοιχτό είναι το θέμα του Ανδριόπουλου, ενώ την Παρασκευή ο γενικός γραμματέας των κυανόλευκων Χρήστος Βασιλειάδης, αναμένεται να «κατέβει» στην Αθήνα για τα δελτία των νεοαποκτηθέντων, αν ξεπεραστεί φυσικά οριστικά το φλέγον θέμα της ενημερότητας.

Αυτοί όπως φαίνεται είναι οι Αλέκου, Μπόνγκ, Βάσος, Αγγελίδης, Κρινίτσας, Κυριακίδης, Ιορδανίδης, Βάσσος, Χομσίογλου, Μπατμάς (προώθηση από τη β΄ ομάδα) και αν δεν υπάρξει κάποιο «αγκάθι» οι παραπάνω παίκτες θα είναι στη διάθεση του Θανάση Δημόπουλου για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Εκτός μάχης θα μείνει ο τιμωρημένος Μπαξεβάνος, με τον Παλάσκα να επανέρχεται.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P