Football League

Ζάκυνθος – Αναγέννηση Γιαννιτσών (2-0) Για 90′ ο Τσιάμης

a4e3e3d06045d95083009e9845f6b0be_LΤην επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Ζάκυνθος, που επιβλήθηκε 2-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, η οποία ταξίδεψε στο νησί του Ιονίου με 11 παίκτες και 2 τερματοφύλακες!

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θέλοντας και μην να πρωτοτυπήσουν, χρησιμοποίησαν στο αρχικό σχήμα δύο τερματοφύλακες, αφού δεν υπήρχαν άλλοι διαθέσιμοι παίκτες. Έτσι ο Χατζιλάρι πήρε θέση κάτω από την εστία και ο Καραογλανίδης, αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος της Αναγέννησης.

Οι νησιώτες είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Στην επανάληψη η Ζάκυνθος ανέβασε την απόδοση της και στο 55′ άνοιξε το σκορ με προβολή του Σολφερίνο Νταμιάν. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σκαθαρούδης ανατράπηκε από τον Σάρρο. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο άσος της Ζακύνθου ευστόχησε από τα έντεκα βήματα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ζάκυνθος : Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Σολφερίνο, Στασινόπουλος, Χατζησάββας (38′ Κούνσολο), Φωτιάς, Τορεσάνι, Μπίρης, Όττα (90′ Βυθούλκας), Σκαθαρούδης, Αποστόλου

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Χατζηλάρι, Λαμπάκης, Χατζόγλου, Καρτάλ, Λυσίτσας, Σιδηρόπουλος, Σάρρος, Χατζηστεφάνου, Παλάσκας, Τσιάμης, Καραογλανίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected