Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – ΑΟ Καρδίτσας 2-1

1798752_747516985259726_1544878790_nΠολύ μεγάλη νίκη, τόσο για τον τρόπο που επιτεύχθηκε όσο και για το γεγονός πως μείωσε τη διαφορά από την πρώτη Λαμία στους 6 βαθμούς, πέτυχε η ομάδα των Λευκαδίων. Οι “κυανόλευκοι” έκαμψαν την αντίσταση του μαχητικού ΑΟΚ και παρά το γεγονός πως από δικό τους λάθος προήλθε η ισοφάριση, κατάφεραν έστω και στην τελευταία φάση του αγώνα να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Οι 200 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Λευκαδίων, παρακολούθησαν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι μεν γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς βασικά στελέχη (Κώστας Έξαρχος, Χρήστος Ζαρογιάννης και Παναγιώτης Μισαηλίδης ήταν εκτός), οι δε φιλοξενούμενοι έπαιξαν κλειστά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Οι “κυανόλευκοι” της Ημαθίας είχαν την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πίεσαν ψηλά την άμυνα του ΑΟΚ και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν την εστία του Τάτσιου.

Στο 23′ ο Μάρκος Σιμηχανίδης έπιασε ωραία την κεφαλιά στη σέντρα του Μπρέγκου, η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Αυτή η φάση ήταν ουσιαστική η…προειδοποίηση για τα καρέ του Τάτσιου και στο 36′ ο Λαμπριανίδης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα και με πλασέ νίκησε τον πορτιέρο του ΑΟΚ.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 43′, η κεφαλιά όμως του Χρήστου Πίττου πέρασε λίγο άουτ. Στο 58′ τα Λευκάδια είχαν διπλή ευκαιρία με τον Λαμπριανίδη αρχικά να σουτάρει και το Τάτσιο να αποκρούει και στη συνέχεια σουτ του Αργύρη Μουρατίδη να περνά ελάχιστα άουτ. Παρόλα αυτά ο ΑΟΚ στάθηκε τυχερός στο 66′ και μετά από ένα μπέρδεμα μέσα στην περιοχή του Χρήστου Παπαδόπουλου, ο Μάκης Μισαηλίδης μπερδεύτηκε με τον Πίττο και βάζοντας την προβολή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Λίγα λεπτά αργότερα ο Νίκολας Μίλκοβιτς είχε σουτ που πέρασε κοντά στην εστία των Λευκαδίων απειλώντας για το 1-2.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν για το δεύτερο γκολ, ο ΑΟΚ προσπάθησε και πάλι με αντεπιθέσεις την τελευταία λέξη την είπε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας, Σωκράτης Λαμπριανίδης, ο οποίος με απευθείας φάουλ νίκησε τον Τάτσιο γράφοντας το τελικό 2-1. Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από πλευράς γηπεδούχων, ενώ μεγάλη ήταν η απογοήτευση στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι απέχουν πλέον 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Λευκάδια : Παπαδόπουλος, Σιμηχανίδης (70′ Παρσόπουλος), Κόλα, Μπρέγκου, Μισαηλίδης Μ., Πίττος, Μουρατίδης, Λαμπριανίδης, Γιαουτζής, Κουκουράκης (73′ Καρατάσος / 81′ Πληκαδίτης), Δημητριάδης.

ΑΟ Καρδίτσα : Τάτσιος, Τριανταφύλλου, Θυμιόπουλος, Καβαλάρης, Κούρκουλας, Τσέλιος, Παπαευαγγέλου (78′ Κεφαλάς), Παππάς, Τσιρογιάννης, Μεσιακάρης, Μίλκοβιτς (81′ Κανιούρας).

φωτ. από anthemia-blogpspot

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected