Κατηγορίες
Football League

Παναιγιάλειος – Χανιά (0-1) Για 90′ ο Παπατζίκος

312f31360d67f0c1054864f295f7f84d_LΣημαντικό «διπλό» στην έδρα του Παναιγιάλειου για τον ΑΟ Χανιά, με το οποίο έφτασε ξανά στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος αφήνοντας εκτός τετράδας τους Πελοποννήσιους.

Το «συγκρότημα» του Μουράτ Σεροπιάν κατάφερε να πάρει πολύ μεγάλη νίκη σε ένα από τα ντέρμπι του Νότιου Ομίλου, καθώς ο Παναιγιάλειος με νίκη θα έμπαινε στην τετράδα των playoff, ξεπερνώντας τα Χανιά αλλά και την Επισκοπή. Ωστόσο, οι Κρητικοί είχαν την ουσία και πήραν πολύτιμη νίκη που τους φέρνει στους 34 βαθμούς, ισόβαθμους με τον Ηρακλή Ψαχνών στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Παρουσία 2000 θεατών στο γήπεδο του Αιγίου, ο Παναιγιάλειος στο πρώτο μέρος έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Στο 65’ τα Χανιά βρήκαν την ευκαιρία και «χτύπησαν» την κατάλληλη στιγμή, με τον αρχηγό της ομάδας, Πάγκαλο, να σκοράρει με κεφαλιά το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Παναιγιάλειος : Ανδρούτος, Σταμόγιαννος (76′ Χρυσοφάκης), Γκουτσούλιας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Νάστος (85′ Μπουρλάκης), Κοιλιάρας, Ουρτάδο, Ατματσίδης, Κατσικοκέρης (70′ Σκαρτσίλας), Μπούνας

Χανιά  : Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Καμπλιώνης, Χατζηησαΐας, Παπατζίκος, Γκούμας, Τσάτσος (66′ Βασιλόγιαννης), Πάγκαλος, Μπουντόπουλος (78′ Τσατσαρής), Σκάρος, Μαραγκουδάκης (89′ Ζντράβκοβιτς)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected