Διάφορα

Imathia Sports News – 18 μήνες…18 βήματα!

Με αφορμή τη συμπλήρωση 18 μηνών από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το Imathia Sports News κάνει μία αποτίμηση της παρουσίας του στα αθλητικά δρώμενα του νομού και όχι μόνο. Ένα ταξίδι που για μας συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο έχουμε την υγεία μας… Κυριολεκτικά από το μηδέν και μέσω μεγάλου και έντονου ανταγωνισμού, καταφέραμε να μεγαλώσουμε το αγαπημένο σας site, που πλέον λειτουργεί αποκλειστικά σε επαγγελματικά πλαίσια.

Παρά τις δύσκολες συγκυρίες και την αδυναμία εύρεσης των κατάλληλων πόρων, στεκόμαστε στο ύψος μας χάρη στους αναγνώστες μας, που στήριξαν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια αλλά και στους επιχειρηματίες του νομού που είναι δίπλα μας σε όλη αυτή την 18μηνη πορεία.

Φέρνοντας στο νου τι έχουμε πετύχει τους 18 μήνες, τα…ευρήματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά…

Ξεκινήσαμε δειλά από το facebook, δημιουργήσαμε το blog που παρά τις δυσκολίες μας ανέβασε επίπεδο, για να έρθουμε πλέον στο www.imathiasportsnews.gr και στο νέο domain που πλέον μας επιτρέπει να λειτουργούμε σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο.

Καταφέραμε να αποκτήσουμε τη δική μας θέση σε μία από τις πλέον ιστορικές εφημερίδες της Ημαθίας, την “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ“, της οποίας την επιμέλεια της αθλητικής ύλης έχει αποκλειστικά το Imathia Sports News.

Κάναμε θεσμό (και θα συνεχιστεί και φέτος) το Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού, που παράλληλα με τη ψυχαγωγία των συμμετεχόντων, στηρίζουμε οικογένειες και φορείς που το έχουν ανάγκη.

Εκδώσαμε το Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου του Νομού Ημαθίας, με τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ΟΛΩΝ των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών της Ημαθίας, που για πρώτη φορά πρόβαλε σε τόσο μεγάλο βαθμό τον απόλυτο πρωταγωνιστή : τον ποδοσφαιριστή. Χαρακτηριστική η ατάκα έμπειρου και καταξιωμένου δημοσιογράφου, που παρέλαβε την έκδοση : “Επαγγελματικό Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου είναι φίλε μου αυτό…”

Αποκτήσαμε τη δική μας εκπομπή (3ο ημίχρονο), που έδωσε πνοή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και απέκτησε πολλού φαν ανά την Ελλάδα. Μία προσπάθεια που αναβάλλεται προς το παρόν, αλλά τα νέα σχέδια είναι στα σκαριά…

Η επιτυχία σε…αριθμούς

Τα λόγια λένε τη μισή αλήθεια, γι’ αυτό και σας παραθέτουμε τις επιδόσεις του Imathia Sports News σ’ αυτούς τους 18 μήνες ζωής του. Πάνω από 5.000.000 προβολές της σελίδας από την πρώτη μέρα λειτουργίας του (9000 μέσο όρο την ημέρα), 38 νομοί να παρακολουθούν την προσπάθεια μας, 109 κράτη ανά τον κόσμο από τους Ημαθιώτες και γενικότερα τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό αλλά και πάνω από 1000 βίντεο και πάμπολλες φωτογραφίες από τις αθλητικές δραστηριότητες, είναι μερικές από τα…κατορθώματα του www.imathiasportsnews.gr.

Τι ακολουθεί

Κάθε μέρα για μας είναι μία διαφορετική μέρα… Βασικό μέλημα η εξέλιξη στη δουλειά μας και καθημερινά εργαζόμαστε πάνω σ αυτό. Τα σχέδια πολλά, οι ιδέες αμέτρητες, τα βήματα όμως σταθερά…

Επόμενο στάδιο η εύρεση νέων συνεργατών, που θα ανοίξουν τους…ορίζοντες του Imathia Sports News και θα βοηθήσουν στα επόμενα βήματα. Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να υπάρχει η θέληση… Για όσους έχουν μεράκι για δουλειά και θεωρούν ότι μπορούν να βρεθούν πλάι μας σ’ αυτή την προσπάθεια, με τιμή να τους καλωσορίσουμε…

Κλείνοντας, θα θέλαμε να απευθυνθούμε στους αναγνώστες μας… Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο…Χρειαζόμαστε πολλές γραμμές για να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε. Χωρίς εσάς άλλωστε, τίποτα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί, πόσο μάλλον να στεριώσει… Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε και αυτό θα κάνουμε!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected