Γ Εθνική / Τοπικά

Λαμία – Ανοίγει…θέμα Αμανατίδη(;)

amanatidis_3

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στη Λαμία για τον προπονητή της ομάδας Περικλή Αμανατίδη μετά την τραγική εμφάνισή της στο Βελεστίνο και την ήττα από τον Ρήγα Φεραίο με 1-0.

Μια ήττα που ήρθε με ταπεινωτικό τρόπο, και ανάγκασε τη Διοίκηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου, η οποία έχει κάνει τα πάντα φέτος για να οδηγηθεί η Λαμία στην άνοδο, να ψάχνεται για το τι φταίει και η ομάδα όχι μόνο χάνει τζάμπα βαθμούς, αλλά δεν παίζει ποδόσφαιρο κι εμφανίζεται τις περισσότερες φορές αλλοπρόσαλλη στον αγωνιστικό χώρο.

Χθες μετά το φιλικό με τον Αστέρα Σταυρού η Διοίκηση του Συλλόγου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ζήτησε από τον βορειοελλαδίτη προπονητή την παραίτησή του, κάτι όμως που ο ίδιος αρνήθηκε.

Σήμερα οι φήμες στην πόλη άρχισαν να οργιάζουν από το πρω’ί’, ακούστηκαν τα πιο απίθανα πράγματα αλλά δεν υπήρξαν εξελίξεις, γιατί οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό.

Όμως αύριο που οι παίκτες θα επανέλθουν στις προπονήσεις και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς με τα Λευκάδια στο ΔΑΚΛ, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις αντιδράσεις των φίλων της ομάδας στο πρόσωπο του προπονητή, τη στιγμή μάλιστα που η Λαμία βρίσκεται μπροστά σε 4 αγωνιστικές-φωτιά που ίσως κρίνουν τον τίτλο!

Εξάλλου σήμερα αρκετοί παίκτες της ομάδας μιλούσαν για οριστικό διαζύγιο, με τον Αμανατίδη, ενώ η efthia.gr μίλησε το μεσημέρι με δύο γνωστούς προπονητές οι οποίοι έχουν ήδη συζητήσει με ανθρώπους της Διοίκησης και περιμένουν στο ακουστικό τους.

Όπως φαίνεται η αυριανή ημέρα θα είναι γεμάτη εξελίξεις για τον ΠΑΣ Λαμία 1964.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected