Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Ημιτελικοί για όλα τα…γούστα!

eed6981ae2afbb9720cdc6058520d766_LΗ προημιτελική φάση του Κυπέλλου ολοκληρώθηκε και οι ημιτελικοί που έρχονται είναι… καυτοί, με το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και τη «μονομαχία» Παναθηναϊκού-ΟΦΗ να «βγάζουν» το ζευγάρι του μεγάλου τελικού

Από τη στιγμή που είχαν γνωστοποιηθεί τα ζευγάρια των προημιτελικών ήταν αναμενόμενο πως το ενδιαφέρον θα έπεφτε κυρίως στη μια πλευρά, αυτή που μπορούσε να «βγάλει» ντέρμπι στον ημιτελικό. Από τη στιγμή που ο Απόλλων Σμύρνης, σε μικρότερο βαθμό, και κυρίως ο Ατρόμητος, δεν μπόρεσαν να κάνουν την έκπληξη κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα, πλέον υπάρχει τεράστια ανυπομονησία για το αντάμωμα «ερυθρόλευκων» και Θεσσαλονικέων στους δυο ημιτελικούς.

Αρκετά ενδιαφέρουσα, όμως, θα είναι και η «μάχη» στο άλλο ζευγάρι της φάσης των «4». Ο Παναθηναϊκός πέρασε χωρίς προβλήματα από τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον ΟΦΗ να είναι τελικά ο αντίπαλός του. Αρκετά ενδιαφέρουσες θα ήταν οι αναμετρήσεις και σε περίπτωση που είχε προκριθεί ο Πανιώνιος, ωστόσο κάτι η αγωνιστική άνοδος των Κρητικών κάτι το επεισοδιακό τελευταίο ματς με τους «πράσινους» στο «Γεντί Κουλέ», έρχονται να… ιντριγκάρουν ακόμα περισσότερο όσους ετοιμάζονται για τους ημιτελικούς που θα γίνουν στα μέσα Μαρτίου.

Πλέον τα… ερωτηματικά είναι πολλά! Θα έχουμε ντέρμπι «αιωνίων» στον τελικό; Αυτό είναι και το βασικότερο, κακά τα ψέματα. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να βρεθεί ημερομηνία για τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αφού η 12η Μαρτίου αποκλείεται να είναι αυτή, ότι και να κάνει η ΕΠΟ. Αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν εκείνη την ημέρα τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία δυο χρόνια που φτάνει στα ημιτελικά ο ΟΦΗ, ενώ κι ο Παναθηναϊκός έχει να φτάσει στην τετράδα από το 2010, όταν και κατέκτησε το Κύπελλο!

Εν αναμονή του ορισμού των ημιτελικών, από την ΕΠΟ, λοιπόν και των μεγάλων αναμετρήσεων μεταξύ των ομάδων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Κρήτης, με το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικός χωρίς την παρουσία ομάδας από την πρωτεύουσα να είναι αρκετά ορατό, ύστερα από αρκετά χρόνια…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected