Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Αμφίρροπο ματς στη Λειβαδιά

5c410a5cb308b21033818187a69a445c_LΟ Λεβαδειακός στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη υποδέχεται τον Ατρόμητο που μπαίνει σε νέα… ζωή μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα στον Λεβαδειακό, έφεραν και την αποχώρηση του Νίκου Καραγεωργίου με τη διοίκηση του συλλόγου να δίνει τα… κλειδιά στον Σάββα Παντελίδη που θα κάνει το ντεμπούτο του στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο τέθηκε ο Ηλίας Κώτσιος. Ο Έλληνας άσος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα δώσει το «παρών», εν αντιθέσει με τους Βούκσεβιτς, Λαμπρόπουλο και Γεωργίου, οι οποίοι δεν κατάφεραν να αποθεραπευτούν.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Λεβαδειακού είναι οι: Στρατηλάτης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράτζι, Ροτζέριο, Βαρέλα, Κονέ, Μιλοσάβλιεβ, Μάντζιος, Ορτέγκα και Καπό.

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος προσπαθεί να συνέλθει από τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά play-off. Ο Γιώργος Παράσχος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό ανακοινώνοντας αποστολή με πάρα πολλές ελλείψεις. Ο τεχνικός του Ατρόμητου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ιγκλέσιας, Καραμάνο και Παπαδόπουλο, με τον Σωκράτη Φυτανίδη να επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Αρκούδας, Μπάλλας, Γκαρσία, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Φωτάκης, Καραμάνος, Γεωργίου, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ναπολεόνι, Θεολόγου Φυτανίδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected