Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Καρδίτσας – Μακροχώρι 1-1 (photo)

Τυχερό στάθηκε το Μακροχώρι στην Καρδίτσα και παρά την μέτρια απόδοση κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία και να φτάσει τους 29 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη πραγματοποίησε τη χειρότερη ίσως εμφάνιση τη φετινή χρονιά, ενώ την ίδια ώρα οι Θεσσαλοί βλέπουν την παραμονή να απομακρύνεται αισθητά.

Οι “κυανόλευκοι” του Σάκη Τίκα είχαν ακόμη μία ευκαιρία να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής αλλά αν και προηγήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας του Μακροχωρίου, τελικά έφυγαν μόνο με ένα βαθμό. Εξαιρετικός ο Σπύρος Σταματέλος, που πραγματοποίησε καθοριστικές αποκρούσεις.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας ευκαιρίες, κάποιες κλασικές εξ αυτών αλλά η μπάλα δεν τους βοήθησε. Αντίθετα στην πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Μεσιακάρη αλλά στο 75′ δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Γεωργίου.

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 8′ όταν ο Μεσιακάρης πίεσε, έκλεψε και πάσαρε στον Τσιρογιάννη που σούταρε ασθενώς πάνω στον Σταματέλο. Στο 23′ δυνατό μακρινό σουτ του Παππά απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Μακροχωρίου, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ΑΟΚ είχε οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μεσιακάρη.

Στο 38′ φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Μακροχωρίου με αλλεπάλληλες προσπάθειες από Τσιρογιάννη, κεφαλιά Παπαευαγγέλου και σουτ του Θυμιόπουλου που σταμάτησαν στον Σταματέλο, που έδιωξε τελικά σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ, σουτ του Κωνσταντινίδη μπλόκαρε στην γραμμή ο τερματοφύλακας του Μακροχωρίου.

Με το καλημέρα στην επανάληψη όπως προαναφέραμε στο 46′ ο Θυμιόπουλος από δεξιά σέντραρε και ο Μεσιακάρης με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0 δίνοντας ώθηση στην ομάδα του αλλά και στον κόσμο. Στο 60′ πολύ δυνατό σουτ του Θυμιόπουλου πέρασε λίγο άουτ όμως στο 75′ το Μακροχώρι που είχε την κατοχή μετά το γκολ αλλά όχι και τις ευκαιρίες, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σάκη Γεωργίου σε διπλή προσπάθεια και αφού πρώτα απέκρουσε ο Τάτσιος.

Αμέσως μετά το 1-1 είχε πολύ καλή ευκαιρία ο ΑΟΚ με τον Τσέλιο να σουτάρει  από καλή θέση και τον Σταματέλο να αποκρούει, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τζοβάρας που πριν λίγα λεπτά πέρασε αλλαγή, ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα όμως το σουτ σε κενή εστία πέρασε λίγο άουτ.

ΑΟ Καρδίτσας : Τάτσιος, Τριανταφύλου, Θυμιόπουλος, Καβαλάρης (62′ Κεφαλάς), Κούρκουλας, Τσέλιος, Παπαευαγγέλου (88′ Τζοβάρας), Παππάς, Τσιρογιάννης, Μεσιακάρης, Μίλκοβιτς (30′ Κωνσταντινίδης)

Μακρoχώρι : Σταματέλος, Συμενωνίδης, Ηλιάδης Γ., Πιέτρα, Σαλέπης, Ελευθεριάδης, Γεωργίου, Ηλιάδης Α. (38′ Τζειρανίδης), Βούλγαρης (88′ Μαυριδόγλου), Τσακαλίδης, Σαρηγιαννίδης (75′ Σπανός)

*με την πολύτιμη βοήθεια του karditsalive.net

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected