Football League

Football League – Ζάκυνθος για…φίλημα!

b5bf3c99ec95715eebfd2d870bcd9de7_LΧαμένο πήγε το διπλό της Νίκης Βόλου στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή, την περασμένη αγωνιστική.

Η ομάδα της Μαγνησίας γνώρισε την ήττα στη Ζάκυνθο από την τοπική ομάδα με 2-0 και έπεσε στην τρίτη θέση του Βορείου ομίλου. Οι νησιώτες δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους αλλά κατάφεραν να εξασφαλίσουν το τρίποντο που τους έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την παραμονή στην κατηγορία. Στο 4′ ο Μπίρης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ ενώ το μεγάλο φινάλε έγραψε ο Σκαθαρούδης στο 50′ με κοντινό σουτ. Στο 70΄ η Νίκη Βόλου έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φελίπε στο 70΄ ενώ οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 88΄ όταν ο Κυριακίδης πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ζάκυνθος : Ξενοδόχοφ, Στασινόπουλος, Τσερκουετάνι, Μπίρης, Αποστόλου, Οικονόμου, Τορεσάνι, Σκαθαρούδης (66΄Πέττας), Κυριακίδης, Όττα, Σολφερίνο (73′ Χατζησάββας)

Νίκη Βόλου : Αποστολίδης, Τζιώρας, Μανουσάκης (73′ Αναστασόπουλος), Ακασού, Γιώτας, Γκότοβος, Ισαάκ (48′ Γέσιτς), Ανιέτε, Πινιέιρο, Τσουκάνης (61′ Ρονκάτο), Ζουλιώτης

*onsprots.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected