Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 0-2

Τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο…σακούλι ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, επικρατώντας στο γήπεδο της Μέσης του Νηρέα και έφτασε τους 25 βαθμούς, όσους έχει και ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που επικράτησε εύκολα της Νέας Γενεάς Νικομήδειας. Η ομάδα του Γιάννη Νούσιου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση (κυρίως στο δεύτερο μέρος) και εκτός των δύο τερμάτων είχε τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Οι γηπεδούχοι θα πρέπει πλέον να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά, που θα τους βρει στην Α2 Ερασιτεχνική, καθώς η συγκομιδή των 13 βαθμών οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος “απαγορεύουν” κάθε σκέψη για σωτηρία. Στην αντίπερα όχθη, οι “κίτρινοι” συνεχίζουν τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και μετά το ρεπό της επόμενης αγωνιστικής, ακολουθούν τρία καθοριστικά παιχνίδια που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον τους στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με μεγαλύτερη διάθεση και με τη συμπλήρωση 20 λεπτών έφτασαν με αξιώσεις στα καρέ του Μυλωνά, ο οποίος αντέδρασε σωστά. Στο 19′ ο Γρηγόρης Πατρίκας σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του νεαρού πορτιέρο του Νηρέα για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Χρήστος Τσίπης να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα σε καθοριστικό χρονικό σημείο του αγώνα.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Άρης απώλεσε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες, με τους Σωτήρη και Κώτσα Παπαδόπουλο και τ0 πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το ρευστό προβάδισμα του ενός τέρματος.

Στο δεύτερο μέρος οι “κόκκινοι” προσπάθησαν να πιέσουν σε όλο το γήπεδο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και δεν επέτρεψαν τους παίκτες του Γερμανού Σιαφαρίκα να απειλήσουν την εστία του Γιώργου Μυλωνά, παρά μόνο με γεμίσματα που ήταν εύκολη λεία για τον έμπειρο πορτιέρο.

Μάλιστα σε μία αντεπίθεση από πλευράς “κιτρίνων” ήρθε και το δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 77′ ο Σωτήρης Παπαδόπουλος, που δέχτηκε την πολύ ωραία πάσα του Αναστασόπουλου στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ νίκησε τον Σαφαρίκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Καρυπίδη.

Συνθέσεις

Νηρέας Βέροιας : Σαφαρίκας, Καραπουρναλίδης, Ορφανίδης, Χειμωνίδης, Τζιβάρας, Κακαβέλας, Μπατανάρας, Αντωνίου, Κωτσόπουλος, Τσολακίδης, Κατόγλου. Αγωνίστηκαν και οι Τσιότρας, Πατσιαβούρας και Στυλίδης.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Μωραίτης Δ., Πετικόπουλος, Πατρίκας, Κουτσιάδης, Τσίπης X.A., Νούσιος (70′ Μουρτζίλας Δ.), Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Σ., Πολυζόπουλος (80′ Συρόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected