Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Με φόντο τα play off

57e2fc7a13c1fc95060c9d986f2a9552_LΟ Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (15:00, Onsports/Novasports 2) σε μια αναμέτρηση… προάγγελο αυτών που φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και στα Playoff.

Μετά τη βαριά ήττα στο Περιστέρι, από τον Ατρόμητο των δέκα παικτών, ο Αστέρας επιστρέφει στην Τρίπολη και θέλει κόντρα στον ΠΑΟΚ να επιβεβαιώσει πως αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα, οι Θεσσαλονικείς ναι μεν ηττήθηκαν με «κάτω τα χέρια» από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο αλλά έδειξαν αντανακλαστικά στο Κύπελλο και πέρασαν με 3-0 από τη Ριζούπολη, φτάνοντας στα ημιτελικά.

Με Βάλντο η αποστολή

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τον Στάικο Βεργέτη να υπολογίζει και στον Βάλντο. Ο Βάλντο αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τον Αστέρα Τρίπολης ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αποστολή βρίσκονται και οι Μπαράλες, Κουρμπέλης, ενώ αντίθετα αποκλείστηκαν οι Σανκαρέ και Κοντοές.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του τεχνικού των Αρκάδων: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Λούι, Τσαμπούρης, Κυριακόπουλος, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Εντό, Σέτι, Ουσέρο, Μουνάφο, Βάλντο, Κάφα, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα, Μπαράλες, Καράσκο.

Με απουσίες ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς στην τελευταία τους προπόνησης έκαναν ασκήσεις χαμηλής επιβάρυνσης που επικεντρώθηκαν στην τεχνική και κυρίως στα τελειώματα φάσεων. Μετά από αυτή, ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Βίτορ, Μάρτενς και Πόζογλου που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός αυτής έμεινε και ο Βούκιτς που προφυλάχθηκε. Κατά τα άλλα ο Ολλανδός τεχνικός έχει το μυαλό του και στο παιχνίδι με την Μπενφίκα και για αυτό το λόγο άφησε εκτός τους Κατσουράνη, Στοχ και Σαλπιγγίδη.

Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Νίνη, Ολίσε, Λούκας, Αθανασιάδης, Χούσεν, Κουλούρης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected