Football League

Football League – Δεν άφησε περιθώρια ο Ολυμπιακός

ff5c1d1700a745ffeff8e5d637fe3641_LΚανένα περιθώριο αμφισβήτησης της πρωτοκαθεδρίας του στον Νότιο όμιλο δεν άφησε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Ηρακλή Ψαχνών και αύξησε στους 15 τη μεταξύ τους διαφορά.

Το παιχνίδι είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας και να απειλούν, ενώ ο Ηρακλής έβγαινε μπροστά με αντεπιθέσεις. Στο 16’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπουμάλ, αλλά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη για θέατρο. Στο 34’ ο Τσούτσης δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη, με αποτέλεσμα η ομάδα των Ψαχνών να μείνει νωρίς με δέκα παίκτες. Ο Ολυμπιακός Βόλου έψαξε το γκολ, αλλά το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους όμως, ο Γκούρμα μετά από σέντρα του Μπρέσκα στο 51’, έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων που έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, ενώ ο Ηρακλής απειλούσε κυρίως με εμπνεύσεις του Μπουμάλ. Στο 80’ ο Μπρέσκα είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ και στο 83’ ο Πινδώνης με σουτ έγραψε το 2-0.

Ολυμπιακός Βόλου : Γεωργίου, Καρράς, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Καπετάνος (46’ Κάριλ), Κατσίκης (69’ Πινδώνης), Νικολιάς, Μπρέσκα, Γκούρμα (85’ Ντινόπουλος)

Ηρακλής Ψαχνών : Αθανασόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος, Χ. Πατσατζόγλου, Παλαιολόγος, Τσιμόντζι, Καλαϊτζίδης (68’ Γκεμίσης), Μπουμάλ (88’ Ντελέκος), Στάγιτς (41’ Ντάνιελ), Τσούτσης, Σταματής

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected