Κατηγορίες
Football League

Θανάσης Δημόπουλος : “Αίμα κι άμμος στα Γιαννιτσά…”

dimopoulos_0Δικαίωμα στην ελπίδα για αποφυγή του υποβιβασμού για την ουραγό Αναγέννηση Γιαννιτσών φαίνεται πως θα υπάρξει μόνο με τρίποντο την Κυριακή, στην εντός έδρας… μάχη επιβίωσης με τον Πιερικό. Αυτό επισημαίνει με δηλώσεις στο dokari.gr και ο τεχνικός των κυανόλευκων, Θανάσης Δημόπουλος: «Θα γίνει… αίμα και άμμος, αυτό κρατήστε. Δε χρειάζονται πλέον πολλά λόγια, είναι ώρα για πράξεις. Οδηγό μας αποτελεί η προηγούμενη νίκη με την Καβάλα και σίγουρα όχι η πρόσφατη ήττα στον Γάζωρο.

Για τα Γιαννιτσά το παιχνίδι είναι… τελικός, δεν υπάρχει γυρισμός, δεν υπάρχει αύριο. Κάθε λάθος κοστίζει. Οι παίκτες πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό και κυρίως πολύ τσαμπουκά και πάθος. Επίσης, πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο. Να αντιληφθεί ο κόσμος την κρισιμότητα των στιγμών και να μας ενισχύσει μαζικά».

Ο τεχνικός της ομάδας της Πέλλας θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Κρινίτσα, αφού ο νεαρός αριστερός μπακ γυρνά από τιμωρία. Αμφίβολοι παραμένουν οι Χατζόγλου και Καραογλανίδης, που προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ ερωτηματικά λόγω μικροενοχλήσεων είναι και οι Παλάσκας και Λαμπάκης, με την συμμετοχή των προαναφερθέντων να ξεκαθαρίζει ως το Σάββατο.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected