Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Όλυμπος Κέρκυρας – Τα 1700 ευρώ εξοδολόγιο και οι αντιδράσεις!

olympos-logo

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κερκυραϊκά Σπορ», αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, στον Όλυμπο Κέρκυρας συγκλήθηκε έκτακτο ΔΣ, επ’ αφορμή του θέματος του υψηλού εξοδολογίου των διαιτητών (σχεδόν 1700 ευρώ), που λίγο κόντεψε να… τινάξει στον αέρα τον αγώνα με τον Πυρσό Γρεβενών και το οποίο αποφάσισε την παραίτησή του και την παράδοση της σφραγίδας του σωματείου στην ΕΠΣΚ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

«Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΔΣ», διαβάζουμε, «η αντιμετώπιση από πλευράς ΕΠΟ σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο δεν είναι η αρμόζουσα κι αυτό γιατί κοιτάει, κατά την άποψή του, πολύ περισσότερο το πώς όλοι αυτοί που κινούνται στο χώρο, θα πάρουν περισσότερα χρήματα, ενώ τα ερασιτεχνικά σωματεία, κυριολεκτικά, φυτοζωούν».

Όπως, δε, πληροφορούμαστε, για σήμερα, Δευτέρα (17/2) το βράδυ, έχει προγραμματιστεί νέο ΔΣ, προκειμένου να δρομολογηθούν όλες τις περαιτέρω ενέργειες. Μια σκέψη, πάντως, που έχει ήδη πέσει στο τραπέζι, είναι ακόμη και να μη συνεχίσει ο Όλυμπος να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα! Για να δούμε…

*corfusports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected