Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

SKODA Ξάνθη Κ17 – Βέροια Κ17 3-1

fe260f0ad7a0cdbc2c5853d2bf9a65f0_L

Την ήττα γνώρισε η Κ17 της Βέροιας στα Πηγάδια της Ξάνθης από την αντίστοιχη της ακριτικής πόλης, σε ένα παιχνίδι στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 4ου και τελευταίου γύρου για το πρωτάθλημα U17 της Super League. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη είχε καλή απόδοση, ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση ωστόσο κυρίως από λάθη της άμυνας δέχτηκε τρία τέρματα σε καίρια σημεία του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή παρουσία στο πρώτο 35λεπτο, όταν και δέχτηκε τέρμα με κεφαλιά του Κώστα Χατζή. Μάλιστα, με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και σε μία φάση που η άμυνα τραβήχτηκε για το off-side, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα και με τον ίδιο παίκτη διπλασίασε τα τέρματα της. Οι παίκτες της Βέροιας διαμαρτυρήθηκαν στον βοηθό για τη φάση, ζητώντας off-side του σκόρερ.

Από το σημείο εκείνο, η Βέροια ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε στο 59′ να μειώσει με τον Νικολόπουλο και στη συνέχεια να απειλήσει με την ισοφάριση, πιέζοντας τους “ερυθρόλευκους”. Ωστόσο η ομάδα της Ξάνθης πέτυχε και τρίτο γκολ στο 81′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μελισσόπουλου.

Skoda Ξάνθη Κ17: Σταθάκης, Ζώτος (83′ Παπανικολάου), Ψεμματάς (86′ Σπανός), Πουλουκτσής, Θεοδωρίδης Χ., Χουσμέν (67′ Βαφειάδης), Τουμαντζίδης, Μπουνταγκίδης (83′ Μπουναρτζής), Μελισσόπουλος (82′ Σαμπανίδης), Δημητριάδης, Χατζής.

Βέροια Κ17: Μαρκούσης, Παναγιωτίδης (65′ Πιστόλας), Μπουρδάνος, Ράδης, Σιμόνι, Μαγγίζης, Νικολόπουλος (82′ Χαραλαμπίδης), Σαμιώτης (55′ Καραγιάννης), Κουτρουλιάς (80′ Παπακωνσταντίνου), Αναστασιάδης, Χατζηπαρασίδης

φωτ. από thrakisport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected