Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Φίλιππος Μελίκης – ΦΑΣ Νάουσα 1-3

DSCN7256Έχοντας ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, ο ΦΑΣ Νάουσα επικράτησε του μαχητικού Φίλιππου Μελίκης, στο φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 24/2 στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων. Στο πρώτο παιχνίδι του Γιάννη Κερλίδη στον πάγκο των “κυανολεύκων”, η ομάδα της Νάουσας έδειξε κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ενόψει Ρήγα Φεραίου, παρόλο που το παιχνίδι έγινε σε πλαστικό χλοοτάπητα και υπό συνεχή βροχή.

Ο νέος προπονητής του ΦΑΣ ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Περηφανόπουλο στα στόπερ, τους Τασιώνα και Συμπεθέρη στις πτέρυγες της επίθεσης και τον Μίμη Μπενίσκο ως επιθετικό κορυφής. Αρκετές αλλαγές από την άλλη πλευρά για τον Κώστα Παυλόπουλο που ξεκούρασε κάποιους βασικούς που αγωνίστηκαν το Σάββατο και χρησιμοποίησε τους νεαρούς Μπιτόπουλο, Μαμουτόπουλο και Αναστασόπουλο στο αρχικό σχήμα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι “ερυθρόλευκοι” είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν αρκετές φάσεις στα καρέ των Σιμψερή και Θεοδοσιάδη που αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος για τον ΦΑΣ και παρά το γεγονός πως δέχτηκαν μόλις στο 2ο λεπτό το γκολ που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση (Γασπαράτος), κατάφεραν να ισορροπήσουν και να ισοφαρίσουν με τον Τεγούση πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, ωστόσο ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε σε ικανοποιητικά επίπεδα, με τον ΦΑΣ να πετυχαίνει ακόμη δύο τέρματα με τον Γιώργο Νικόλτση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιζόπουλος, Ζέρης, Αναστασόπουλος, Τάτσης, Τζήμος, Τεγούσης, Μπιτόπουλος, Μαμουτόπουλος, Τσιούπρος, Μπούφι. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Τσάκαλος, Ιωακειμίδης, Κακαγιάννης, Μπούθας

ΦΑΣ Νάουσα : Σιμψερής, Περηφανόπουλος, Συμπεθέρης, Πέικος, Παπατάνος, Κεφαλάς, Ρέτζια, Τασιώνας, Νικόλτσης, Γασπαράτος, Μπενίσκος. Αγωνίστηκαν και οι Μουσικάκης, Θεοδοσιάδης, Χατζηγεωργίου, Ζούρκος, Μουρίκι, Κοσμάς και Κύρου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected