Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

Imathia Sports News – Όλοι ζέσταμα…ξεκινά το Τουρνουά 5×5!

1345288861691155362Μία λατρεία που γίνεται (πλέον) συνήθεια, έρχεται και πάλι στο νομό μας! Για ακόμη μία χρονιά (τρίτη κατά σειρά), το Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού θα είναι και πάλι το πρώτο θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια μετά την περίοδο του Πάσχα και για 50 μέρες περίπου θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων της Ημαθίας.

Το πρώτο και το πιο καθοριστικό βήμα έγινε πριν από λίγες μέρες, όταν και πήραμε το ΟΚ από το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Βέροιας (ΚΑΠΑ), με την ευγενική παραχώρηση του “ΔΑΚ Βικέλας” στους διοργανωτές. Η διοργάνωση μεταφέρεται φέτος στο Μακροχώρι, μία επιλογή που έγινε κατόπιν πολλών αιτημάτων ομάδων αλλά και υποψήφιων συμμετεχόντων, τόσο για την πιο εύκολη πρόσβαση από όλες τις περιοχές του νομού όσο και για την πρόκληση του να αγωνιστούν για πρώτη φορά στην περιοχή μας σε σάλα.

Ωστόσο σε κάθε περίπτωση και επειδή στο κλειστό του ΔΑΚ Βικέλας διεξάγονται καθημερινά προπονήσεις και αγώνες άλλων αθλημάτων, ο Δήμος Βέροιας μας παραχωρεί και το γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται πλησίον του τένις.

Περιττό να αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα που πηγάζουν από τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ (άπλετο πάρκινγκ, χώρος για τις οικογένειες, κυλικείο, άνεση για τους φιλάθλους, ηλεκτρονικός πίνακας, θέση για γραμματεία, αποδυτήρια κτλ.) ενώ στο χέρι μας είναι να διατηρήσουμε τον χώρο όπως οφείλουμε, για να ανταπεξέλθουμε τόσο στον σκοπό του Τουρνουά (φιλανθρωπικός) όσο και στην εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο Δήμος Βέροιας.

Ημερομηνία έναρξης του Τουρνουά ορίζεται η 28η Απριλίου 2014 και το πέρας (Τελικός) στις 9 Ιουνίου 2014, μία μέρα δηλαδή πριν την έναρξη του Μουντιάλ στη Βραζιλία! Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων (περισσότερες λεπτομέρειες στην Προκήρυξη που θα εκδοθεί μέσα στην εβδομάδα) ξεκινούν την 1η Μαρτίου 2014 μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα, 23 Απριλίου 2104. Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 25 Απριλίου σε μέρος και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον ΚΑΠΑ για την παραχώρηση του ΔΑΚ Βικέλας όσο και τους αναγνώστες του Imathia Sports News, για τα άπειρα πραγματικά μηνύματα που δεχτήκαμε από το φθινόπωρο ακόμη(!) για το αν και πότε διεξαχθεί το φετινό Τουρνουά. Ομολογούμαι πως πρόθεση μας ήταν φέτος να μην προχωρήσουμε στη διεξαγωγή του συγκεκριμένου τουρνουά, αλλά η αγάπη και η προσμονή του κόσμου για τη συγκεκριμένη διοργάνωση ξεπέρασε κάθε αρνητική σκέψη.

Όλοι ζέσταμα λοιπόν!!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected