Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδος – Η μεγάλη επιστροφή του Κυριάκου!

111930Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πέρασε από πολλά στάδια και δοκιμασίες για να καταφέρει να μπει στο γήπεδο υγιής και έτοιμος από κάθε άποψη. Ο κίνδυνος να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο του χτύπησε την πόρτα, αλλά εκείνος δεν το έβαλε κάτω. Πέρασε τρεις φορές την πόρτα του χειρουργείου. Συνέχισε να δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει δυνατός και ακόμα καλύτερος. Βγήκε νικητής.

Συνάντηση με τον Βόκολο 

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 27 Νοεμβρίου του 2012 με το Αμβούργο. Έκτοτε τον… χάσαμε και έπρεπε να περάσουν περίπου 13 μήνες για να πατήσει ξανά γρασίδι με τη Σάλκε. Ο Γενς Κέλερ του έδωσε την ευκαιρία στις 15 Δεκεμβρίου 2013, στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Φράιμπουργκ, με τον 22χρονο στόπερ να μπαίνει αλλαγή στα τελευταία πέντε λεπτά. Με το σφύριγμα της λήξης, οι φίλοι της ομάδας τον αποθέωσαν και αυτός ανταπέδωσε. Η επιστροφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου είναι γεγονός. Μέχρι τώρα έχει τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές και σύμφωνα με το προπονητικό επιτελείο του γερμανικού συλλόγου θα πάρει περισσότερο χρόνο στη συνέχεια.

Τι είπε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος 

Ο Λεωνίδας Βόκολος, συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος ταξίδεψε το προηγούμενο διάστημα στη Γερμανία για να δει και τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Είχε την ευκαιρία να τον τσεκάρει στο δεκάλεπτο της παρουσίας του στο ματς με τη Λεβερκούζεν. Μάλιστα, στο τετ α τετ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο μετά το παιχνίδι, άκουσε από τα χείλη του αισιόδοξα μηνύματα. «Πλέον, νιώθω καλά και έχω αποκτήσει πατήματα. Είμαι καλύτερα και βγάζω όλο το πρόγραμμα της προπόνησης», είπε με νόημα ο διεθνής στόπερ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λεωνίδας Βόκολος συνομίλησε και με στελέχη της Σάλκε που μετέφεραν στον άμεσο συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος την σταδιακή επάνοδο του Κούλη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. «Του λείπει ο ρυθμός, αλλά σιγά-σιγά θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής». Η Σάλκε δείχνει βελτιωμένο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζοντας καλή αμυντική λειτουργία με τους δύο στόπερ Ματίπ και Σαντάνα. Πάντως, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα προσθέσει παιχνίδια στο ενεργητικό του.

Στην προεπιλογή της Εθνικής 

Βρίσκεται στη λίστα της προεπιλογής των διεθνών που αγωνίζονται στο εξωτερικό ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να κληθεί στο φιλικό με τη Νότια Κορέα στις 5 Μαρτίου. Πάντως, δεν παύει να είναι ένα «σημάδι» ότι επιστρέφει και σύντομα θα συμπεριλαμβάνεται στις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού. Και μέχρι το Μουντιάλ της Βραζιλίας όλα θα είναι ανοικτά…

*sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected