Κατηγορίες
Διάφορα

Κουτάβια που μοιάζουν με… Πάντα! (photo)

Υπάρχουν αυτοί που έχουν επιλέξει για κατοικίδιο τους έναν σκύλο, αυτοί που προτιμούν τις γάτες, αλλά υπάρχουν και αυτοί που θα ήθελαν κάτι πιο ξεχωριστό, ένα Πάντα για παράδειγμα.

mora-panta-11-600x399

Δυστυχώς για τους τελευταίους (και ευτυχώς για τα Πάντα) κάτι τέτοιο φυσικά και δεν είναι εφικτό. Υπάρχει όμως η μέση λύση.. Αυτά τα κουτάβια στην Κίνα που μοιάζουν εκπληκτικά με μικρά Πάντα!

Αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα γεννήθηκαν στην περιοχή Jiangsu στη βορειοανατολική Κίνα. Κανείς από τους γονείς τους δεν μοιάζει πολύ με Πάντα. Η μαμά τους ήταν ένας απλός αγροτικός σκύλος και η μαμά ένα Πεκινουά.

mora-panta-21

Όλα τα αδέρφια όμως δεν μοιάζουν μεταξύ τους. Τα τρία από τα αδέρφια θυμίζουν πολύ τα αξιολάτρευτα Πάντα ενώ τα υπόλοιπα έχουν διαφορετικούς χρωματισμούς.

Τα μικρά.. Πάντα όταν γεννήθηκαν, η γούνα τους είχε πιο σταχτί χρώμα. Μεγαλώνοντας όμως τα χρώματα τους άλλαξαν σε άσπρο και μαύρο. Έτσι υπάρχουν αμφιβολίες αν και κατά πόσο θα θυμίζουν Πάντα για πολύ καιρό ακόμη.

mora-panta-31

Ο ιδιοκτήτης τους, Shaojun Shi, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς των σκεπτικιστών που ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε απλά να έχει βάψει τις γούνες τους λέγοντας: “Νομίζω ότι αν είχα προσπαθήσει να το κάνω αυτό, δεν θα τους είχε βγει σε καλό” .

mora-panta-41

Ο ιδιοκτήτης τους φέρεται να έχει πολλές και καλές προσφορές στα χέρια του για τα μικρά κουτάβια. Αρνείται όμως τονίζοντας ότι είναι πάρα πολύ μικρά ακόμη για να τα πουλήσει…

mora-panta-61

*kollima.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected