Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 19ης αγωνιστικής

pre game

Έπειτα από τη διακοπή λόγω της διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου της Γ Εθνικής, το πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου επιστρέφει στη δράση με τη διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής. Το ενδιαφέρον στον 3ο όμιλο εστιάζεται τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά, με τη διεξαγωγή μάλιστα της πολύ μεγάλης αναμέτρησης του Βελεστίνου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που…αγκαλιάζουν αυτή τη στιγμή τη γραμμή του υποβιβασμού. Ας δούμε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου 1 Μαρτίου, με τα παιχνίδια να μεταφέρονται μία μέρα πριν λόγω της Κυριακής της Αποκριάς.

Μακροχώρι – Λαμία : Δύσκολη έξοδος για τον πρωτοπόρο ΠΑΣ, ωστόσο έχει τη μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο από τη δεύτερη Κύμη, η οποία έχει ρεπό στην αυριανή 19η αγωνιστική. Η ομάδα του Τίμου Καβακά μεταβαίνει στην Ημαθία χωρίς προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών, ενώ επιστρέφει ο Ανδρέας Μκρτσιάν που εξέτισε στο παιχνίδι με τα Λευκάδια. Από την άλλη πλευρά, ο Λεωνίδας Μπίλης έριξε το περισσότερο βάρος στον τομέα της ψυχολογίας, καθώς η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται μακριά από τη νίκη για τρεις αγωνιστικές και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στο φαβορί του ομίλου. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για το αυριανό ματς. Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου :

LAMIASTARGR

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μαχητής Τερψιθέας : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον όσον αφορά την παραμονή της κατηγορίας, με τους “κυανόλευκους” της Τερψιθέας να χρειάζονται οπωσδήποτε τους βαθμούς για να πλησιάσουν περισσότερο τις προνομιούχες θέσεις. Ωστόσο το κίνητρο είναι μεγάλο για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο οποίος δια στόματος του προπονητή Απόστολου Στύλου, στόχος της ομάδας είναι η δεύτερη θέση και ειδικά αύριο έχει μεγάλη ευκαιρία να την πιάσει καθώς η Κύμη έχει ρεπό. Ο Αχιλλέας, που εκτός του κακού αγωνιστικού χώρου που αναμένεται βαρύς μετά τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, θα αντιμετωπίσει τις απουσίες των Δημήτρη Παυλίδη (συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες) και Νίκου ΜπαγγέαΚώστα Καπασακαλίδη που ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Επιστρέφουν οι Δημήτρης Δημητρίου που εξέτισε και οι Γιώργος Ευαγγελόπουλος και Βαγγέλης Γκουντάρας που αποθεραπεύτηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Σταυροθεόδωρος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Θοδωρή Μόλα, Νίκο Σαββίδη και Θωμά Μπουροτζίκα που συμπλήρωσαν κάρτες.

Λευκάδια – ΑΟ Χαλκίς : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον και στο ματς της Ημαθίας, με τον ΑΟΧ να “καίγεται” για τους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της ομάδας του Παναγιώτη Τοκπασίδη, καθώς ο ΠΑΣ αγωνίζεται με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη αλλά και τη διατήρηση του αήττητου φέτος στο Δημοτικό Γήπεδο Λευκαδίων. Από πλευράς γηπεδούχων, μοναδική απουσία είναι ο Χρήστος Ζαρογιάννης που συνεχίζει τη θεραπεία στο τραυματισμένο του γόνατο, ενώ επιστρέφει μετά από τρεις αγωνιστικές ο Κώστας Έξαρχος, που εξέτισε την ποινή του. Από την άλλη πλευρά, οι Ευβοιώτες ταξιδεύουν σήμερα για τον Άγιο Νικόλαο όπου θα διανυκτερεύσουν, με τον τεχνικό της ομάδας να υπολογίζει κανονικά στον Γιώργο Ναουμίδη που εξέτισε την ποινή του. Δείτε στιγμιότυπα από το ματς του πρώτου γύρου :


LAMIASTARGR

Τρίκαλα – Αχιλλέας Δομοκού : Σημαντικό παιχνίδι και στη Θεσσαλία, όπου ο ΑΟΤ υποδέχεται τους “κυανόλευκους” του Δομοκού. Η ομάδα του Βαγγέλη Μπεριτζά, με 30 βαθμούς έχουν απομακρυνθεί αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον κοιτούν μόνο προς τα πάνω και στο καλύτερο πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις. Ο νέος τεχνικός της ομάδας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για τον αυριανό αγώνα, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος από την εικόνα των παικτών στο φιλικό του προηγούμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς (0-4). Στην αντίπερα όχθη ο Κώστας Κολομητρούσης, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Γιάννη Καλαμάτα και Άγγελου Κάππου, ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για το “διπλό” που θα τους δώσει την ευκαιρία να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή. Δείτε στιγμιότυπα από το ματς του πρώτου γύρου :


LAMIASTARGR

ΑΟ Καρδίτσας – Δωτιέας Αγιάς : Πολύ σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, όπου ο ΑΟΤ υποδέχεται τον ανεβασμένο Δωτιέα, σε ένα ματς δίχως αύριο για τους γηπεδούχους. Το σύνολο του Σάκη Τίκα με μόλις 14 βαθμούς συγκομιδή ελπίζει πλέον σε μια σειρά από…θαύματα και στο αυριανό παιχνίδι θα επιδιώξει τη νίκη ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για παραμονή. Ωστόσο στην προσπάθεια της αυτή μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” της Αγιάς είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένοι στα τελευταία παιχνίδια και ταξιδεύουν στη νότια Θεσσαλία με στόχο ακόμη ένα “τρίποντο” . Στην αποστολή για τον Σωτήρη Αντωνίου συμμετέχει και ο Γιώργος Τσατσαλίδης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης, θα χρησιμοποιηθεί από τον νεαρό τεχνικό. Δείτε στιγμιότυπα από την νίκη του Δωτιέα στον πρώτο γύρο :

Ρήγας Φεραίος – ΦΑΣ Νάουσα : Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής. Στο Βελεστίνο είναι στραμμένα τα βλέμματα για τη 19η αγωνιστική, όπου Ρήγας και Νάουσα συγκρούονται για ένα…καλύτερο αύριο, παρά το γεγονός πως απομένουν 12 ακόμη αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Για τους γηπεδούχους, το αυριανό ματς έχει σημάνει….γενικό ξεσηκωμό, καθώς εκτός της δεδομένης παρουσίας του κόσμου της ομάδα, ο Λάκης Μπακάλης είδε τους παίκτες του ιδιαίτερα παθιασμένους στις προπονήσεις και έτοιμους για τη μεγάλη μάχη. Ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός θα έχει δύο σοβαρές απουσίες για το αυριανό ντέρμπι, καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Χρήστος Σπάθης (δεν έχει χάσει λεπτό μέχρι στιγμής) και Γιώργος Χατζής που συμπλήρωσαν κάρτες στη Χαλκίδα, επιστρέφει όμως ο Γιώργος Μιχολίτσης που εξέτισε. Την ίδια ώρα, ο νέος τεχνικός του ΦΑΣ Γιάννης Κερλίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Μουσικάκη που είναι τιμωρημένος, ενώ είδε τους παίκτες του να αποδίδουν σε μεγάλο ποσοστό σύμφωνα με τα “θέλω” του, στο νικηφόρο φιλικό (3-1) της Δευτέρας με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης (δεύτερος στην Α1 Ερασιτεχνική της Ημαθίας. Οι “κυανόλευκοι” ταξιδεύουν στη Μαγνησία το πρωί του Σαββάτου με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο και θα αποτελέσει ταυτόχρονα σημαντική ψυχολογική…ένεση ενόψει της συνέχειας.

Δείτε στιγμιότυπα από το ματς του πρώτου γύρου :

Στο πρόγραμμα ορίστηκε από την ΕΠΟ και η αναμέτρηση του Πυργετού με τον Αμπελωνιακό, καθώς μέχρι και σήμερα η “βυσσινί” ομάδα δεν είχε αποστείλει έγγραφο πως δεν θα αγωνιστεί. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό τις επόμενες ώρες, η ομάδα του Πυργετού αποβάλλεται οριστικά από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής (1/3) 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου. Όλες οι αναμετρήσεις έχουν ώρα έναρξης στις 15.00 εκτός του γηπέδου της Νεοκαισάρειας, που ξεκινά στις 14.15 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Τρίκαλα – Αχιλλέας Δομοκού  (1-0)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μαχητής Τερψιθέας  (2-1)

Πυργετός – Αμπελωνιακός  (0-2)

Ρήγας Φεραίος – ΦΑΣ Νάουσα  (2-4)

Λευκάδια – ΑΟ Χαλκίς  (1-1)

ΑΟ Καρδίτσας – Δωτιέας Αγιάς  (1-3

Μακροχώρι – Λαμία  (1-2)

Ρεπό : ΑΟ Κύμης

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected