Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μαχητής Τερψιθέας 1-0

PA132775Πιάνοντας κατά διαστήματα και πάλι ο Αχιλλέας πολύ καλή απόδοση, «δάμασε» και τον σκληροτράχηλο Μαχητή Τερψιθέας κερδίζοντας τον με το φτωχό αλλά άκρως ουσιαστικό 1-0.

Η ομάδα του Αποστόλη Στύλου που έχει και το επόμενο παιχνίδι στην έδρα της με τα Τρίκαλα, έπιασε στη δεύτερη θέση την Κύμη και έχει πλέον σε θέση βολής και την πρωτοπόρο Λαμία.

Η ουσία ήταν αυτή που μέτρησε στο παιχνίδι του Κατερινιώτικου συλλόγου. Παίζοντας έξυπνα, σωστά και με τον γνωστό της δημιουργικό τρόπο παιχνιδιού, έφτιαξε ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ νωρίτερα αλλά τελικά κατάφερε να το κάνει αυτό στο 27΄με τον Παμλίδη τον μόνιμο και επικίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες σκόρερ της.

Σε μια φάση που δεν άργησε να ξανακάνει μετά το γκολ ο Αχιλλέας, ο ίδιος παίκτης στο 30΄με φοβερή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νάκα, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μπρέλλα.

Η ομάδα της Κατερίνης συνέχισε την πίεση της για όλο το πρώτο μέρος αλλά τελικά δε κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Στην επανάληψη ο Μαχητής πίεσε για την ισοφάριση και προσπάθησε κι αυτός να γίνει αφεντικό στο παιχνίδι. Ο Αχιλλέας όμως προειδοποιούσε σε πολλές φάσεις που του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει, ότι ανα πάσα στιγμή θα πετύχει και το δεύτερο γκολ για να καθαρίσει το παιχνίδι.

Αυτό δεν έγινε όμως. Όπως δεν κατάφεραν και οι φιλοξενούμενοι να αξιοποιήσουν την κατά διαστήματα καλή τους αγωνιστική συμπεριφορά.

Έτσι έμεινε αυτό το 1-0 το οποίο έδωσε τους βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Κατερίνης που «βλέπει» πλέον ξεκάθαρα την κορυφή και συνεχίζει την πρωταγωνιστική της πορεία.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι  Τσαγκαράκης, Κυρτέγος, Κωτσιαρίδης, Κρίτσας, Αθανασίου, Παυλόπουλος, Πατσιαβούρας.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης, Γελαδάρης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Τσαγκαράκης, Κυρτέγος (89′ Τζιάμας), Κωτσιαρίδης (54′ Ευαγγελόπουλος), Παμλίδης, Νάκας (77′ Τρικαλόπουλος).

Μαχητής Τερψιθέας : Μπρέλλας, Λιλολάρι, Κρίτσας, Αθανασίου, Μαντζαφούλης, Παυλόπουλος, Ντονούδης (62′ Παγκαρλιώτας), Ντούκας, Πατσιαβούρας, Νικολής, Μαλάκος.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected