Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Καρδίτσας – Δωτιέας Αγιάς 2-1

1926691_1394713617464763_201131468_nΑυτή τη φορά ο Θεός της μπάλας ήταν με τον Α.Ο.Κ. στην αναμέτρηση με τον Δωτιέα Αγιάς στο γήπεδο της Μητρόπολης, αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει στις καθυστερήσεις του αγώνα τους τρεις βαθμούς που τον κρατούν στη …εντατική.

Η Καρδιτσιώτικη ομάδα επέδειξε πάθος και θέληση για να πάρει τους τρεις βαθμούς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα παρότι βρέθηκε νωρίς νωρίς πίσω στο σκορ. Στο τέλος δικαιώθηκε αυτή προσπάθεια και ήρθε η 2η μόλις νίκη στην έδρα της ομάδας.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7’ο Κατσίκης με δυνατό σουτ έπειτα από σέντρα του Λώττα, που έδιωξαν λανθασμένα οι αμυνόμενοι των “κυανόλευκων”. Ο ΑΟΚ απάντησε στο 78′ από την “άσπρη βούλα” σε υπόδειξη για χέρι με τον Τσιρογιάννη να ισοφαρίζει και τον ίδιο παίκτη στις τελευταίες στιγμές του αγώνα να κάνει το 2-1 από μια εκτέλεση κόρνερ του Μίλκοβιτς.

Το φιλμ του αγώνα:

7′ φάουλ του Λώττα, προς στιγμή διώχνουν οι αμυντικοί αλλα η μπάλα στρώνεται στον Κατσίκη και με δυνατό σουτ κανει το 0-1.

12′ Μεσιακάρης προσπαθεί να κρεμάσει τον τερματοφύλακα, αυτός αποκρούει και στην επαναφορά ο Μεσιακάρης κανει το σουτ για να μπλοκάρει ο Μάλτζαρης.

17′ Εκτέλεση κόρνερ του Μεσιακάρη, η μπάλα περνά απο όλους και ο Μίλκοβιτς σε κενό τέρμα δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

22′ Καλο σουτ του Πετρουζέλη μπλοκάρει ο Τάτσιος

26′ Σουτ του Μίλκοβιτς αποκρούει δύσκολα ο Μάλτζαρης

32′ Σουτ του Πετρουζέλη με γροθιές ο Τάτσιος αποκρούει την μπάλα

41′ Σουτ του Τσατσαλίδη που περνάει δίπλα απο το κάθετο δοκάρι του Τάτσιου

46′ Σουτ του Μίλκοβιτς αλλά ο Τσανάκας τον κοντράρει και βγάζει την μπάλα

58′ Ο Τσατσαλίδης τροφοδοτεί πολύ ωραία τον Κατσίκη, όμως η μπάλα κολλάει και ενώ είναι τετ α τετ δεν μπορεί να σουτάρει.

78′ Από το σημείο του πέναλτι ο Τσιρογιάννης γράφει το 1-1 σε υπόδειξη του διαιτητή για χέρι μέσα στην περιοχή

82′ Τετ α τετ του Παππά με τον Μάλτζαρη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Δωτιέα

94′ Απο κόρνερ του Μίλκοβιτς ο Τσιρογιάννης με κεφαλιά κάνει το 2-1

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Ο. Καρδίτσα (Τίκας): Τάτσιος, Θυμιόπουλος, Καβαλάρης (65′ Κανιούρας), Κωνσταντινίδης, Κούρκουλας, Τσέλιος, Παπαευαγγέλου, Παππάς, Τσιρογιάννης, Μεσιακάρης (83′ Τζοβάρας), Μίλκοβιτς.

Δωτιέας Αγιάς (Αντωνίου): Μάλτζαρης, Τσιλούλης, Γούτος, Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Βαλαώρας (88′ Νταγιάντας), Λώττας, Κατσίκης (75′ Τσιρογιάννης).

*karditsalive.net, φωτ.από facebook Δωτιέα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected