Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Νηρέας Βέροιας 5-0

“Ξέσπασε” ο Άτλας Ζερβοχωρίου, που επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Νηρέα και έφτασε τους 35 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Ξανθόπουλου, παρά το “φτωχό” 1-0 του πρώτου μέρους, ανέβασε…στροφές στο δεύτερο 45λεπτο και με πρωταγωνιστή τον Κώστα Ντέλλα (4 γκολ), έφτασε τις 10 νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες, που τη φετινή περίοδο διαγράφουν αντιστρόφως ανάλογες πορείες, προσπάθησαν για το καλύτερο στο Δημοτικό Γήπεδο του Ζερβοχωρίου, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο πρώτος σκόρερ του Άτλα είχε και δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος και τελικά κατάφερε να φτάσει τα τέσσερα στο σημερινό παιχνίδι και τα 28 συνολικά στην κατηγορία.

Το πέμπτο τέρμα της ομάδας πέτυχε ο Κώστας Παπαδόπουλος, στο παρθενικό του γκολ με την “κυανόλευκη” φανέλα μετά την μεταγραφή του τον Ιανουάριο από τη Νέα Γενεά Νικομήδειας.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Κοτσαγκόγκος (40′ λ.τ. Δαυίδης), Διαμαντίδης, Καραβασίλης, Πρόιος, Κολοκοτρώνης, Ξανθόπουλος (80′ Παπαδόπουλος Χ.), Ισλαμίδης, Ντέλλας, Παπαδόπουλος Κ., Δημητρούσης Κ. (60′ Σιδηρόπουλος)

Νηρέας Βέροιας : Σαφαρίκας, Τσολακίδης, Παπαϊωάννου, Χειμωνίδης, Τσιότρας, Κακαβέλας, Αντωνίου, Πατσιαβούρας, Κωτσόπουλος (65′ Φωτιάδης Ρ.), Τσιολάκης, Κατόγλου (75′ Φωτιάδης Δ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected