Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – Το φετινό “ταξίδι” του ΠΑΟΚ σε βίντεο!

Η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεκίνησε με περιπετειώδη τρόπο, καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Μέταλιστ Χάρκιβ, αλλά μετά από τη γνωστή υπόθεση με τα στημένα των Ουκρανών, ο “Δικέφαλος” πήρε την πρόκριση, φτάνοντας μια… ανάσα από τους ομίλους του Champions League.

Στο δρόμο του ΠΑΟΚ βρέθηκε η Σάλκε. Το 1-1 του Γκέλζενκιρχεν έδωσε… φτερά στην “οικογένεια” του “Δικεφάλου”, αλλά το όνειρο δεν έγινε πραγματικότητα, μετά την ήττα με 3-2 στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ, όμως, είχε ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League και αυτό από μόνο του μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό, μετά την απουσία από την Ευρώπη, την περασμένη σεζόν.

Το συγκρότημα του Χουμπ Στέφενς έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα πρώτα πέντε παιχνίδια, αλλά ότι έχτισε το γκρέμισε στο τελευταίο ματς, όταν και έφερε ισοπαλία με την Αλκμααρ (2-2) στην Τούμπα και έχασε την πρωτιά στον όμιλο.

Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα ο “Δικέφαλος” να τερματίσει στη δεύτερη θέση του ομίλου, που τον έφερε αντιμέτωπο με την Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, κάτι που επιβεβαιώθηκε μέσα στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σοβαρός και έχασε σημαντικό έδαφος, γνωρίζοντας την ήττα στην Τούμπα από γκολ- οφσάιντ. Το Sport24.gr σας θυμίζει όλα τα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ – Μεταλίστ Χάρκιβ 0-2



Μεταλίστ Χάρκιβ – ΠΑΟΚ 1-1

Σάλκε – ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ – Σάλκε 2-3

ΠΑΟΚ – Σαχτιόρ Καραγκάντι 2-1

Αλκμααρ – ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ – Μακάμπι Χάιφα 3-2

Μακάμπι Χάιφα – ΠΑΟΚ 0-0

Σαχτιόρ Καραγκάντι – ΠΑΟΚ 0-2

ΠΑΟΚ – Αλκμααρ 2-2

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα 0-1

Μπενφίκα – ΠΑΟΚ 3-0

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected