Κατηγορίες
Football League

Football League – “Διπλό” ανόδου για Παναιγιάλειο, “άλωσε” τα Μέγαρα η Καλλιθέα

37baa67d349e7c6fb35dc32293ffc83a_LΜεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού Βόλου πανηγύρισε ο Παναιγιάλειος με 1-0 κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή με 4-0 την προηγούμενη αγωνιστική συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι απογοήτευσαν τον κόσμο τους, αλλά δεν κινδυνεύουν αναφορικά με την πρώτη θέση, καθώς έχουν διαφορά δέκα βαθμών από την ομάδα της Πελοππονήσου.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 79′ όταν ο Θύμιος Αργυρόπουλος νίκησε με πλασέ τον Γεωργίου και σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά στην καλύτερή τους στιγμή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γκούρμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μπαλτιμά.

Ολυμπιακός Βόλου (Μ. Ρόκα): Γεωργίου, Γιαλούσης (58′ Κάρολ), Κατσιαρός, Κωστούλας (78′ Κατσίκης), Αρβανίτης, Καρράς, Κριστομπάλ (46′ Δεινόπαπας), Πινδώνης, Μπρέσκα, Νικολιάς, Γκούρμα

Παναιγιάλειος (Ν. Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Ακπαρίδης, Νάστος, Αργυρόπουλος, Μπουρλάκης, Χρυσοφάκης (79′ Αγουρίδης), Ατματσίδης, Σκαρτσίλας (61′ Διαμαντόπουλος)

Βύζας – Καλλιθέα 0-3

Στις νίκες επέστρεψε η Καλλιθέα, επικρατώντας εύκολα 3-0 του Βύζαντα στα Μέγαρα και πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς τον ΑΟ Χανίων στην 4η θέση

Με ιδανικό τρόπο αντέδρασαν οι παίκτες της Καλλιθέας στην ήττα-σοκ της προγηούμενης από τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς σκόραρε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και αμέσως μετά την έναρξη του δεύτερου, επικρατώντας τελικά 3-0 του Βύζαντα Μεγάρων εκτός έδρας.

Στο 43ο λεπτό ο Μουσταφίδης με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διαμαντάρα, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μην μπορεί να αντιδράσει. Δυο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Γκαλάν με πανέμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, πριν ο Μαουαγιέ στο 75’ βάλει το… κερασάκι στην τούρτα με δυνατό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Βύζας Μεγάρων: Διαμαντάρας, Δελάρδας, Ταμπάκης, Τσακιράκης, Παπαδημητρίου, Λέκκας (69’ Κλάπης), Κοντούλης, Μιχαλόπουλος, Νικολέτος, Μεντί (25’ Κολοκοτρώνης), Μπελέρης

Καλλιθέα: Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Πίκολο, Μπριλάκης, Παγώνης, Ρουσάκης, Πούλγκα (16’ Σταύρου), Καραλής (58’ Μαουαγιέ), Αρναρέλλης (63’ Κατσικογιάννης), Γκαλάν, Ρόχας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected