Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο

Ιαπωνία – “Τεσσάρα” η αντίπαλος της Εθνικής

172956 (1)Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Ιαπωνία απέναντι στη Νέα Ζηλανδία. Η αντίπαλος της Ελλάδας στο Μουντιάλ επικράτησε άνετα, με σκορ 4-2, σε φιλική αναμέτρηση στο Τόκιο.

Οι Ασιάτες μετέτρεψαν το ματς σε τυπική διαδικασία από το πρώτο εικοσάλεπτο, όταν και είχαν σημειώσει ήδη και τα τέσσερα τέρματα τους. Ο Οκαζάκι άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα (8’) ο Καγκάβα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε στη συνέχεια ο Χόντα κάνοντας το 3-0 μόλις στο 11’. O «χορός» των γκολ για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε στο 17’ όταν ο Οκαζάκι έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στη συνέχεια του ματς οι Ιάπωνες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όμως δεν τα κατάφεραν και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο τέρματα με τον Γουντ στο 40’ και στο 80’.

Η σύνθεση της Ιαπωνίας: Καβασίμα, Μορισίγκε, Γιοσίντα, Ναγκατόμο, Γκ.Σακάι (46′ Χ.Σακάι), Αογιάμα (46′ Έντο), Οκαζάκι (46′ Κιγιοτάκε), Γιαμαγκούτσι (46′ Χοσογκάι), Χόντα, Καγκάβα (79′ Σαΐτο), Οσάκο (81′ Τογιόντα)


*sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected