Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Κύπελλα ΕΠΣ – Οι τροπαιούχοι σε Καρδίτσα και Κέρκυρα

74e179c84c57f66e5cfae58b2e0ba207_L

ΕΠΣ Καρδίτσας

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό ο ΑΟ Σελλάνων επικράτησε στα πέναλτι του ΑΟ Μυρίνης 5-4 και αναδείχτηκε Κυπελλούχος Καρδίτσας 2014.

Ο τελικός έγινε κάτω από συνεχή βροχή, που σε κάποια σημεία ήταν καταρρακτώδης. Αυτό ήταν και το μόνο αρνητικό καθώς και δεν επέτρεψε πολύ κόσμο να έρθει στο γήπεδο.

Η ομάδα των Σελλάνων προηγήθηκε στο σκορ στο 33’, χάρη σε τέρμα του Παπαευαγγέλου.  Η απάντηση της Μυρίνης, ήρθε στο 85’με τον Σιούρτο με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1. Η Μυρίνη χάρηκε την ισοφάριση αλλά πήγε στην παράταση με 10 παίκτες αφού ο σκόρερ Σιούρτος είδε δεύτερη κίτρινη. Το 1-1 διατηρήθηκε και στην παράταση και ο τελικός οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί  ΑΟ Σελλάνων αποδείχτηκε πιο ψύχραιμος και επικράτησε 5-4 και οι παίκτες του παρέλαβαν στη συνέχεια το τρόπαιο από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Παλάσκα.

Η σειρά των πέναλτι:

1. Ζάρρας – απέκρουσε ο Καμινιώτης
1. Κουμουρία – απέκρουσε ο Τσαντούλας
2. Καρτσάνας – απέκρουσε ο Καμινιώτης
2. Κλιάφας – έστειλε την μπάλα άουτ
3. Μανούκας 1-0
3. Παπανικολάου 1-1
4. Τσαγγάρης – απέκρουσε ο Καμινιώτης
4. Καμινιώτης – έστειλε την μπάλα άουτ
5. Παπαμαργαρίτης 2-1
5. Αναγνωστόπουλος 2-2
6. Κοράκης 3-2
6. Μπαϊρακτάρης 3-3
7. Δανιήλ 4-3
7. Παπαευαγγέλου 4-4
8. Τσαντούλας- δοκάρι και άουτ
8. Μπούσδρας 4-5

ΑΟ Σελλάνων : Καμινιώτης, Μπαλτάς, Μπούσδρας, Κλιάφας, Τζιλός, Κουμουρία, Παπαευαγγέλου, Σιώμος (68’ Παπαδόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Τσίλιας (78’ Παπανικολάου), Μιχάλης (96’ Μπαϊρακτάρης)

ΑΟ Μυρίνης : Τσαντούλας, Κοράκης, Τσιαλής, Παπαμαργαρίτης, Τσαγγάρης (46’ Μανούκας), Γκατζής (46’ Καρτσάνας), Ρόβας, Δανιήλ, Ζάρρας, Σιούρτος, Μερτεντίτης (80’ Παπαδημητρίου)

ΕΠΣ Κέρκυρας

Κυπελλούχος Κέρκυρας αναδείχτηκε ο ΑΟ Σιναράδων, που επικράτησαν στον τελικό του ΟΦΑΜ 2-0, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Οι Σιναράδες ήταν καλύτερες σε όλο το παιχνίδι, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η βροχή έπεφτε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δυνάμωσε στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο η ομάδα του Μιχάλη Πάγκαλη κατάφερε στο 80’ να ανοίξει το σκορ, με εκτέλεση πέναλτι του Σφακιανάκη για το 1-0, σε ανατροπή του Σφακιανάκη από τον Λειβαδιώτη. Στο 85’ ο Παπαναγιώτου έγραψε το τελικό 2-0, δίνοντας το τρόπαιο τις Σιναράδες.

ΟΦΑΜ : Α. Αβραμιώτης, Κ. Σκολαρίκης, Ρούσσος, Λειβαδιώτης, Γ. Αρμενιάκος, Χ. Ανδριώτης, Κ. Ανδριώτης (68’ Ν. Καποδίστριας), Γ. Σκολαρίκης, Θ. Αβραμιώτης, Ασπιώτης, Χ. Αρμενιάκος (78’ Κέπης)

ΑΟ Σιναράδων : Ζάχος, Κάνι (55 Παπαναγιώτου), Χρ. Γραμμένος, Πετρόγιαννης, Σπ. Βλάχος, Π. Πάγκαλης, Γ. Βλάχος (68’ Μαστροθανάσης), Π. Γραμμένος, Κονισπολιάτης, Σφακιανάκης, Κατσιλιανός (90’ Διαβάτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected