Γενικά

ΑΕΛ Καλλονής Κ20 – Βέροια Κ20 3-1

DSCN6293Την ήττα γνώρισε το πρωί του Σαββάτου (8/3) η Κ20 της Βέροιας, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League Κ20. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο σκορ, ηττήθηκε με 3-1 στην Αγιάσο της Λέσβου από την αντίστοιχη της Καλλονής.

Το εξαιρετικό ξεκίνημα και το τέρμα στο 12ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Κατσούλη ο Ουνγιαλίδης νίκησε τον Παπαδέλλη, ακολούθησε η ολική ανατροπή από τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανασυντάχθηκαν με σκοπό να γυρίσουν το παιχνίδι. Και το κατάφεραν κρατώντας τα ηνία σε ροή και κατοχή μέχρι και το τέλος του ματς.

Η αρχή έγινε λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η ανατροπή του Θεοδόση Κύπρου μέσα στην περιοχή έκανε το διαιτητή να δείξει το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε επιτυχώς ο Ραφαήλ Γιουκαρής κάνοντας το 1-1.

Η Καλλονή φλέρταρε έντονα με το 2-1 στο 23’ ωστόσο το σουτ έξω από την περιοχή του Καραμπά βρήκε το δοκάρι του αντιπάλου και έτσι το 1-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Καλλονή φρόντισε να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο. Η εκτέλεση φάουλ από τον Ευαγγελιδάκη βρήκε συνεχιστή της φάσης τον Κύπρου ο οποίος εκμεταλλευόμενος αμυντική αδράνεια του αντιπάλου έκανε το 2-1.

Οι παίκτες του Δημήτρη Γαβαλά όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Παρά το γεγονός πως η Βέροια έγινε απειλητική και πίεσε την αντίπαλη άμυνα, η μεγάλη μπαλιά του Ιωαννίδη βρήκε ξανά τα πόδια του Κύπρου, με τον 22χρονο επιθετικό να περνά την αμυντική γραμμή της “Βασίλισσας”, πλασάροντας ιδανικά τον Βασιλειάδη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΑΕΛ Καλλονής Κ20 : Παπαδέλλης, Ευαγγελιδάκης, Τριανταφύλλου, Ιωαννίδης, Γιαζιτζόγλου, Ναούμ (60’ Κίστα), Καραμπάς (67’ Πιπεράς), Γιώργου, Σοφιάνης (72’ Φωκιανός), Γιουκαρής, Κύπρου

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Τακίδης, Τάνης, Ρογγότης, Γιανόπουλος (67’ Νικολαΐδης), Παπαγεωργίου, Λαζόπουλος (46’ Στασινόπουλος), Μελικιώτης (57’ Κιοσκερίδης), Ντόγος

*Με τη βοήθεια του sports-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected