Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Ζακύνθου – Έγραψε ιστορία ο Ζακυνθιακός!

c8c49f609a2c074ab050ee2a99b39027_LΓια πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ζακυνθιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ζακύνθου, καθώς επικράτησε 4-0 του Αγίου Λέων/Κοιλιωμένος, σε ένα αγώνα με πολλές φάσεις ,πάθος και δύναμη, μπροστά σε 200 περίπου θεατές και εκλεκτούς φίλους των δυο ομάδων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ζακυνθιακό να επιβάλει το παιχνίδι του και μόλις στο 17’ με τον Καραμαλίκη άνοιξε το σκορ όπου ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Σταύρου Κουρούμαλου μπήκε δυνατά και με ένα γρήγορο γκολ στο 50’, με προσωπική ενέργεια του Μαλαφούρη έκανε το σκορ 2-0. Ο Άγιος Λέων προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως να τα καταφέρει, αντίθετα με τον Ζακυνθιακό που στο 68’ ο Καραμαλίκης ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 και διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα.

Και ενώ όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι έφτανε προς την λήξη του, ο Μαλαφούρης στο 71’ διαμόρφωσε το σκορ στο 4-0 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι ο Άγιος Λέων τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες καθώς ο Μπάστας στο 72’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Α.Ο. Ζακυνθιακός (Στράτος Κουρούμαλος): Χαρακτινός, Αρκαδιανός, Τζιαφέρης, Μαρμαράς (85΄ Λάππος), Κίτος, Δρόσος (68΄ Κόλα), Λιβέρης, Σούρμπης, Καραμαλίκης, Μαλαφούρης, Πέττας (66΄ Μαλλιάς)

Άγιος Λέων / Κοιλιωμένος (Νίκος Λιβέρης): Ρουχίτσας, Ζώντος, Βυθούλκας (72΄ Μάργαρης), Λούντζης, Μπάστας Κων. (46΄ Παπαδάτος), Κλάδης Τομ., Ρουσσιάνος, Μπάστας Σαρ., Μαρούδας Μαρ. (Ιωάν.), Μαρούδας Μάρ. (Διον) (65΄ Μαρούδας Παν.), Βιάζης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected