Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 24ης αγωνιστικής

pregame

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος των τελευταίων ετών για τη Β Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας. Η μάχη για την κατάληψη των έξι προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Α2 συνεχίζεται και την Κυριακή 9 Μαρτίου διεξάγεται η 24η αγωνιστική σε έξι γήπεδα της Ημαθίας.

Η πρωτοπόρος Δόξα Λιανοβεργίου θέλει μόλις δύο βαθμούς για να στεφθεί πρωταθλήτρια της κατηγορίας, ενώ απομένουν τρεις ακόμη αγωνιστικές για να διατηρήσει το αήττητο. Αντίπαλος στην αυριανή αναμέτρηση ο δεύτερος Εθνικός Ράχης, που θέλει μία ισοπαλία για να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο και να επιστρέψει στην Α2 Ερασιτεχνική μετά από απουσία ενός χρόνου.

Ο τρίτος της κατάταξης ΑΟ Μαρίνας, της οποίας το παιχνίδι με τον Ηρακλή Γεωργιανών διακόπηκε λόγω έλλειψης παικτών των γηπεδούχων, πήρε τελικά τους τρεις βαθμούς καθώς η ΕΠΣ αποφάσισε να ορίσει ως τελικό αποτέλεσμα το σκορ που είχε διαμορφωθεί κατά τη διακοπή (1-4). Έτσι η ομάδα του Βασίλη Μισαηλίδη “έπιασε” τον Εθνικό Ράχης στη δεύτερη θέση και θέλει επίσης έναν βαθμό για την οριστική άνοδο. Αυτή μπορεί να την πετύχει από αύριο κιόλας, καθώς υποδέχεται την εντυπωσιακή φέτος Ποντιακή Νεολαία Αράχου που επίσης βρίσκεται μία ανάσα από την δεύτερη άνοδο κατηγορίας μέσα σε δύο χρόνια.

Οι έτεροι διεκδικητές της ανόδου αγωνίζονται εντός έδρας και έχουν την ευκαιρία να εδραιώσουν τη θέση τους και να αφήσουν αρκετά πίσω τον ΑΣ Πατρίδας, που πραγματοποιεί το ρεπό του. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 24ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Μακεδονικός Επισκοπής – ΑΕ Σφηκιάς  (3-7)

Μακεδονικός Πλατάνου – ΑΕ Κυδωνέας  (1-2)

Δόξα Λιανοβεργίου – Εθνικός Ράχης  (2-2)

ΑΟ Μαρίνας – Ποντιακή Νεολαία Άραχου  (2-1)

ΜΑΣ Βεργίνα – Ηρακλής Γεωργιανών  (3-3)

Ακαδημία Μακροχωρίου – Ερμής Τριλόφου  (2-0)

Ρεπό : ΑΣ Πατρίδας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Β Ερασιτεχνικής

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected