Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Και ο Χιμένεθ υποψήφιος!

b16d0d4545b2e69fd2d03c68d0c8be81_LΣύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΕΠΟ φέρεται να έχει κάνει επαφές με τον Μανόλο Χιμένεθ έτσι ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» στη ΕΠΟ έχουν αρχίσει να αναζητούν τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και την οριστική φυγή του Πορτογάλου τεχνικού. Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έχουν κατασταλάξει στο προφίλ που θέλουν να έχει ο νέος εκλέκτορας και μάλιστα φέρονται ήδη να έχουν προχωρήσει σε επαφές με κάποιους υποψήφιους τεχνικούς. Ένα από τα ονόματα της λίστας, είναι κι ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται κάτι από την ομοσπονδία ή από τον Ισπανό τεχνικό που αυτό το διάστημα προπονεί την Ραγιάν Κατάρ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως σύμφωνα με άλλες πηγές η ΕΠΟ θέλει να βάλει… φρένο στην ονοματολογία έχοντας συγκεκριμένο σκοπό. Αυτός δεν είναι άλλος από την ανατροπή των δεδομένων και την πιθανή παραμονή του Φερνάντο Σάντος. Για την ώρα, αυτό είναι και το πλέον δύσκολο από τα ενδεχόμενα, όμως, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και στις τάξεις της ομοσπονδίας έχουν μια ελπίδα ότι μπορεί τελικά να παραμείνει ο Πορτογάλος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας!

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected