Κατηγορίες
Football League

Football League – Η…αγγαρεία για τους “καταδικασμένους”!

vizas2_610x400Βύζας Μεγάρων

Δεύτερη μέρα χωρίς προπόνηση στο «στρατόπεδο» της ομάδας των Μεγάρων. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την Κυριακή τον Φωστήρα και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πόσοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι.

Ως γνωστόν, Ζάρκος και Ι. Μαζιώτης έχουν αποχωρήσει, ενώ οι Μούζος και Μπελέρης υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους. Στην Κρήτη δεν ταξίδεψε ούτε ο Μεντί και ουδείς γνωρίζει αν θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο Αλέξανδρος Μαζιώτης εξέτισε την ποινή του, ωστόσο δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και αυτός το δρόμο του αδερφού του. Οι… σίγουροι ενόψει Φωκικού είναι όλοι κι όλοι 11.

Διαμαντάρας, Δελάρδας, Παπαδημητρίου, Τσακιράκης, Κοντούλης, Μιχαλόπουλος, Νικολέτος, Λέκκας, Κλαπής, Ταμπάκης, Κολοκοτρώνης.

Αναφορικά με το θέμα των Ζάρκου και Μπέλερη που σας αποκάλυψε η mikriliga.com, οι οποίοι δεν πήγαν στη Κρήτη και τα ονόματα τους υπάρχουν στο φύλλο αγώνα, αναμένεται αν θα πραγματοποιηθεί  κλήση από τον αθλητικό δικαστή.

Αναγέννηση Γιαννιτσών

Αντίστροφα μετρούν στα Γιαννιτσά για το φινάλε της φετινής Football League, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην όλη τυπική διαδικασία με τα τρία τελευταία παιχνίδια.

Οι παίκτες είχαν διήμερο ρεπό, αφού κακά τα ψέματα το κλίμα δεν είναι στα καλύτερά του και όλοι περιμένουν πώς και πώς να τελειώσει η σεζόν για να δουν τι μέλλει γενέσθαι με την καριέρα τους.

Την Τετάρτη θα προπονηθούν οι παίκτες υπό τις οδηγίες του Θανάση Δημόπουλου για πρώτη φορά μετά την ήττα απ’ τον Βατανιακό, ενώ την Πέμπτη θα ακολουθεί νέο ρεπό, δείγμα της… κατάστασης!

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected