Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Άλλες δύο…κούπες βρήκαν κατόχους!

a6a516ce3ec924316a34b0d085efa018_L

ΕΠΣ Αρκαδίας

Για τέταρτη φορά στην ιστορία της αναδείχτηκε Κυπελλούχος Αρκαδίας η ΑΕΚ Τρίπολης, καθώς επικράτησε 2-1 του Μαντινειακού στον τελικό.

Το παιχνίδι έγινε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και το παρακολούθησαν 500 άτομα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κοσκινάς, Θόδωρος Παλιογιάννης, Ηλίας Τζανής, ο υπεύθυνος αθλητισμού και πολιτισμού Σταύρος Κουκάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Τσιαμούλος, Κώστας Τζιούμης, Κώστας Γεωργακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Θόδωρος Ντάνος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Νίκος Προύτζος, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Στα του αγώνα, η ΑΕΚ Τρίπολης προηγήθηκε με σουτ του Μπέλτσου στο 14’, μετά από ασθενή απόκρουση του Πανόπουλου. Ο Μαντινειακός αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 69’ ο Τζαβαλάς με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον τελικό. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση, η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι στο 90+1’ σε ανατροπή του Ζιούλη. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, δίνοντας το Κύπελλο στην ομάδα του.

ΑΕΚ Τρίπολης: Κοκκινάκος, Ζαχαρόπουλος, Καπόγιαννης, Σπανάκης, Τερζής, Λιακόπουλος, Δρόσος (82’ Ψύλλας), Μπέλτσος, Αποστολόπουλος (66’ Αναστασόπουλος), Ζιούλης (90+2’ Μανδρώνης), Κατσαρός

Μαντινειακός: Πανόπουλος, Βιτωράτος, Περδικάρης, Παπαϊωάννου, Παπαδάτος, Μουστόγιαννης, Τζαβαλάς, Καραμάνος (38’ Γκικόπουλος), Κολιτσίδας, Μάντζιαρης, Ζόνγκολι (46’ Παπαϊωάννου)

ΕΠΣ Έβρου

Στα χέρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατέληξε φέτος το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου, καθώς επικράτησε στον τελικό 1-0 του Ορέστη Ορεστιάδας.

Το παιχνίδι έγινε με μια εβδομάδα καθυστέρηση, λόγω κακοκαιρίας, και τελικά φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Κορνοφωλιάς. Ο Εθνικός έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και επικράτησε 1-0 του Ορέστη, χάρη σε τέρμα του Δαμιανίδη με μακρινό σουτ στο 28’. Στη συνέχεια η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κράτησε το υπέρ του σκορ, σε έναν τελικό με λιγοστές αξιόλογες φάσεις.

Ορέστης Ορεστιάδας (Νόλης Δ.): Οτέμπερης, Κιολές, Θεμελάκης (89’ Σαραντίδης), Αλί, Φατίρης, Πετρόπουλος Στ., Ροσίδης, Πετρόπουλος Κ. (83’ Καραγιάννης), Δαχήρ (78’ Λώλακας), Γιάνκοφ, Δοϊνούζης

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τσομλεκίδης Β): Φυσέκης, Θάνος, Τσικάκης, Μπαρμπαγιάννης. Δούπας, Καβατζικιώτης, Ξενάκης (67’ Φλώρος), Κοιλιάρης, Δαμιανίδης, Σαραντάκης (90’ Κυριζάκης), Αγγελακάκης (76’ Δαλαπέρας)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected