Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 26ης αγωνιστικής

show_pregame111

Λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για τη λήξη της φετινής περιόδου και η Α1 Ερασιτεχνική μπαίνει σιγά σιγά στην τελική της ευθεία για τη σεζόν 2013-2014. Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο στην ουρά της βαθμολογίας και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν όσον αφορά το αν Νηρέας Βέροιας, Νέα Γενεά Νικομήδειας και ΑΕ Αλεξάνδρειας θα έχουν…παρέα στον υποβιβασμό. Το Imathia Sports News παρουσίασε πριν λίγες μέρες όλες τις περιπτώσεις υποβιβασμού, σε ένα άρθρο που οι αναγνώστες μας “τίμησαν” δεόντως, δείγμα του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Στην αυριανή 26η αγωνιστική περιλαμβάνονται σπουδαίες και πάλι αναμετρήσεις, με τα βλέμματα ωστόσο να στρέφονται στο ντέρμπι του γηπέδου της Μέσης ανάμεσα στον τοπικό Φίλιππο και τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου. Αναλυτικά οι αγώνες της αυριανής μέρας :

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας : Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν άμεσο στόχο όσον αφορά την ανάγκη βαθμών. Για το τυπικό της υπόθεσης, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ χρειάζεται πέντε ακόμη βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, θεωρείται όμως εξαιρετικά δύσκολο να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Οι “κιτρινόμαυροι” από την άλλη πλευρά μεταβαίνουν στην Αλεξάνδρεια με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Φίλιππος Μελίκης – Εθνικός Κλειδιού : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση της Μελίκης, ωστόσο μόνο με…κοσμογονία θα κινδυνέψει η ομάδα του Βασίλη Βαμβακίδη, που θέλει δύο βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή για ακόμη μία χρονιά. Οι “ερυθρόλευκοι” από την άλλη πλευρά έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στη φετινή κατάταξη και ο Κώστας Παυλόπουλος έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει διαθέσιμους.

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Αχιλλέας Νάουσας : Μία ακόμη ευκαιρία να “κλειδώσει” την τρίτη θέση έχει ο Αχιλλέας, που μεταβαίνει στη Νικομήδεια για να αντιμετωπίσει την ουραγό Νέα Γενεά.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ατρόμητος Διαβατού : Την ευκαιρία για πλούσιο θέαμα και ανοιχτό παιχνίδι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν (καιρού επιτρέποντος…) οι φίλοι των δύο ομάδων, σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο συλλόγους που πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι, που γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στο Παλαιό Σκυλίτσι, θέλουν τη νίκη με αντίπαλο τον Ατρόμητο ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα. Ίδιοι στόχοι και για τους “κυανόλευκους”, που προέρχονται από την επεισοδιακή ισοπαλία με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου.

δείτε στιγμιότυπα από το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι :

ΑΕ Καψόχωρας – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Τους 47 βαθμούς φτάνει η κυπελλούχος Ημαθίας και μάλιστα αν ο Ατρόμητος Διαβατού “σκοντάψει” στα Τρίκαλα, ανεβαίνει στην τέταρτη θέση.

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Άτλας Ζερβοχωρίου : Αμφίρροπη αναμέτρηση στο Νεόκαστρο, με τον τοπικό Αχιλλέα να “καίγεται” για βαθμούς. Η ισοπαλία στο Διαβατό ήταν βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του Αντώνη Νησελίτη, ωστόσο χρειάζεται περαιτέρω συγκομιδή για να αποφύγει τις περιπέτειες. Απών από το αυριανό παιχνίδι ο Σωτήρης Ξαφέτης, που αποβλήθηκε κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ πλήρης θα αγωνιστεί ο Άτλας Ζερβοχωρίου, που θέλει μόλις μία νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή.

Φίλιππος Μέσης – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Το πιο σπουδαίο ματς της αγωνιστικής διεξάγεται αύριο στη Μέση, όπου ο τοπικός Φίλιππος τίθεται αντιμέτωπος με τον ανεβασμένο Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου. Αμφότεροι οι αντίπαλοι θέλουν τους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουν φέτος για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ παράλληλα εύχονται σε παραμονή όλων των ομάδων της Ημαθίας στη Γ Εθνική, ώστε να μην “ανοίξει” ακόμη μία θέση για την Α2 Ερασιτεχνική. Οι “βυσσινί”, που προέρχονται από τη βαριά ήττα στην Αλεξάνδρεια από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή. Ίδιοι οι στόχοι και για την ομάδα του Γιάννη Νούσιου, που με βασικό μέλημα το μηδέν στην άμυνα, θα επιδιώξει να “κλέψει” το παιχνίδι και να πραγματοποιήσει το πιο καθοριστικό ίσως βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Νηρέας Βέροιας : Σε δύσκολη θέση οι “πράσινοι”, αγωνίζονται αύριο με αντίπαλο τον υποβιβασμένο Νηρέα. Η ομάδα του Σάκη Παπαδίνα, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Καρολίδη και Βουτσικίδη που τιμωρήθηκαν με τέσσερις και τρεις αγωνιστικές αντίστοιχα, θα αγωνιστεί με αποκλειστικό στόχο τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι και ταυτόχρονα περιμένει σε “στραβοπάτημα” του Αχιλλέα Νεοκάστρου, για να πλησιάσει στη βαθμολογία.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΑΕ Καψόχωρας – ΑΕ Αλεξάνδρειας  (3-0)

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Άτλας Ζερβοχωρίου  (3-6)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Νηρέας Βέροιας  (2-1)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ατρόμητος Διαβατού  (1-1)

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Αχιλλέας Νάουσας  (2-4)

Φίλιππος Μέσης – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου  (1-1)

Φίλιππος Μελίκης – Εθνικός Κλειδιού  (1-0)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας  (1-1)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected