Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League – Απίστευτα πράγματα! Τιμωρήθηκε ο τραυματιοφορέας που δεν…

doumenis_610x400Η διοργανώτρια αρχή κάλεσε σε απολογία τον Κώστα Δουμένη (φώτο), ο οποίος ασκεί καθήκοντα τραυματιοφορέα (!) και ήταν δηλωμένος ως εκπρόσωπος της ομάδας στο ματς με τα Χανιά, χωρίς να είναι όμως ούτε αυτός στην Κρήτη!

Κάποιος να τραβήξει το χειρόφρενο! Η… κατρακύλα και ο διασυρμός του Βύζαντα Μεγάρων συνεχίζεται με ταχύτητες που ζαλίζουν, θυμίζοντας ελεύθερη πτώση!

Μετά τους Ζάρκο, Μπελέρη, οι Μεγαρείς είχαν δηλώσει ως εκπρόσωπο κάποιον ονόματι, Κώστα Δουμένη.

Οι πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι ο εν λόγω κύριος είναι οπαδός της ομάδας και δηλωνόταν ως τραυματιοφορέας στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Εκτός από το τραγελαφικό να δηλωθεί ως εκπρόσωπος ένας τραυματιοφορέας, ο συγκεκριμένος δεν ήταν καν στη Κρήτη, στο ματς με τα Χανιά!

Μέχρι στιγμής έχουν κληθεί από την Football League, οι δύο ποδοσφαιριστές (Μπέλερης, Ζάρκος), ο πρόεδρος στα… χαρτιά κ. Εικοσιδέκας και ο… τραυματιοφορέας κ. Δουμένης, από τους οποίους κανείς δεν ήταν στο γήπεδο των Περιβολίων!

Αντίθετα, ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σταματόπουλος που ήταν στον πάγκο δεν έχει… ενοχληθεί για να καταθέσει. Είναι απορίας άξιο…

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι εναπομείναντες «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον Φωκικό, παιχνίδι που περνάει σε δεύτερη μοίρα μετά τα τελευταία κωμικοτραγικά γεγονότα που έχουν μικρύνει τον σύλλογο.

Ο Μεντί αγνοείται, οι ΜούζοςΜπελέρης υπηρετούν την θητεία τους και γίνονται προσπάθειες να εξασφαλίσουν άδεια, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Α. ΜαζιώτηςΙερόθεος Μαζιώτης και Ζάρκος έχουν αποχωρήσει.

Οι… σίγουροι ποδοσφαιριστές είναι οι: Διαμαντάρας, Δελάρδας, Λέκκας, Μιχαλόπουλος, Τσακιράκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδημητρίου, Νικολέτος, Ταμπάκης, Κοντούλης, Α. Μαζιώτης.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected