Super League 1

Super League – “Τρίποντο” για Παναιτωλικό, “έγραψε” πάλι ο Πανόπουλος! (vid)

2d08680f4deb917e2e2a10350a7361d5_LΣτις νίκες επέστρεψε ο Παναιτωλικός με 1-0 επί της Ξάνθης, που αγωνιζόταν από το 5’ με δέκα παίκτες και διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις του Σιδηρόπουλου.

Ο Κάλβο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μόλις στο 5’, αλλάζοντας τις ισορροπίες του αγώνα. Ο Παναιτωλικός δυσκολεύτηκε στη συνέχεια αλλά στο 44’ κατάφερε να σκοράρει με τον Μαρτίνεζ. Η Ξάνθη πλέον έχει μπλέξει για τα καλά, μένοντας μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι στο Αγρίνιο σημειώθηκε στο 5’ όταν μετά από εναέρια διεκδίκηση του Κάλβο με τον Μύγα, ο παίκτης του Παναιτωλικού έπεσε στο έδαφος. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος θεώρησε πως ο Ισπανός της Ξάνθης τον χτύπησε και έβγαλε κόκκινη κάρτα, ωστόσο το ριπλέι δεν τον δικαιώνει. Ετσι, οι Ακρίτες κλήθηκαν από το ξεκίνημα να παίξουν με παίκτη λιγότερο. Λίγο αργότερα όμως, έδειξε κίτρινη στον Μπικέι για πιο δυνατό φάουλ στον Βασιλακάκη, γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις της Ξάνθης. Το παιχνίδι ως το ημίωρο είχε εκνευρισμό και ελάχιστες φάσεις, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους για να σκοράρουν. Τελικά στο 44’, από ωραία ενέργεια του Ανέν, ο Μαρτίνεζ σημείωσε το 1-0, νικώντας τον Κυριακίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αγρινιώτες διατήρησαν την κατοχή της μπάλας και πίεζε για το δεύτερο γκολ, ωστόσο οι Μύγας, Καμαρά και Μπούντιμιρ δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία του Κυριακίδη. Από το 65’ η Ξάνθη επιχείρησε να βγει μπροστά, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ράφαελ. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με πολλά λάθη και φάουλ και από τις δύο ομάδες. Ετσι, το 1-0 παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Παναιτωλικός : Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μύγας (72’ Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Σφακιανάκης, Μαρτίνεζ (90+2’ Πασάς), Μπούντιμιρ (65’ Μπόγιοβιτς), Μπακάκης, Ανέν, Μπικέι

Ξάνθη : Κυριακίδης, Μουκουάνα, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Σολτάνι, Κάλβο, Βασιλακάκης (71’ Σολάρι), Χοσέμι, Φλίσκας (82’ Νάκας), Γούτας, Μαρίν (61’ Τριάδης)

Τρεις ανακοινώσεις σε 90 λεπτά η Ξάνθη!

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ξάνθης στην αυστηρή αποβολή του Κάλβο στο Αγρίνιο και εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας βοήθεια από τα…θεία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θεέ μου, βοήθεια. Τι γίνεται στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο;»

Με νέα πιο αναλυτική ανακοίνωση επέστρεψε η Ξάνθη με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όπου αναρωτιέται σε ποιον… ανήκουν οι αποφάσεις των διαιτητών στο παιχνίδι στο Αγρίνιο. Αρχικά κάνει μια καταγραφή των επίμαχων φάσεων και η ακριτική ομάδα επισημαίνει πως θα αποδεχτεί όποια απάντηση δοθεί στο παραπάνω ερώτημα… Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εγκληματικό χτύπημα με το χέρι του Μπικέι στον παίκτη Βασιλακάκη, ως διά μαγείας τιμωρείται μόνο με κίτρινη κάρτα. Το τίποτα του Κάλβο τιμωρήθηκε με κόκκινη. Από καθαρή θέση βγαίνει ο Βασιλακάκης στην επίθεση και υποδεικνύεται off side για να μπει αμέσως μετά στην κόντρα το γκολ. Ας μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μία εύλογη ερώτηση μας: «Οι αποφάσεις των συγκεκριμένων ανθρώπων που σφυρίζουν τον σημερινό αγώνα είναι δικές τους; Είναι των ιδίων; Ή άλλων κέντρων εξουσίας, αν αυτά υπάρχουν;»

Εμείς θα πιστέψουμε και θα σεβαστούμε ότι μας πουν».

Με μια τρίτη ανακοίνωση έκλεισε τις τοποθετήσεις της η Ξάνθη, αμέσως μετά την ήττα στο Αγρίνιο με 1-0. Αναλυτικά:

«Καληνύχτα αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά…»

δείτε εδώ το γκολ και τις καλύτερες φάσεις

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected