Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρεαις – Ανακοίνωση για το ματς με τα Λευκάδια

1. sti veroiaΑνακοίνωση για το προσεχές ματς του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με αντίπαλο τα Λευκάδια εξέδωσε η ομάδα της Πιερίας, τόσο για την έδρα διεξαγωγής όσο και για τα εισιτήρια. Αναλυτικά :

“Η ομάδα της περιοχής μας αποσπά σε κάθε της εμφάνιση (εντός και εκτός έδρας) τα θετικά σχόλια των αντιπάλων της για το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει και την πολύ καλή της ποιότητα σαν ομάδα.

Την ευκαιρία λοιπόν να δούνε από κοντά το σύνολο που διαφημίζει το ποδόσφαιρο της Πιερίας στον χώρο της Γ΄ Εθνικής  κατηγορίας και σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο μετέχουν ιστορικές ομάδες που εκπροσωπούν πρωτεύουσες νομών θα έχει ο φίλαθλος κόσμος της Κατερίνης και της περιοχής μας γενικότερα, αφού ο Αχιλλέας θα αγωνιστεί με την ομάδα των Λευκαδίων Ημαθίας στο Α΄ΔΑΚ, την Κυριακή 23 Μαρτίου.

Σε μια κίνηση-προσφορά στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, η διοίκηση του Αχιλλέα γνωστοποίησε πως η γενική είσοδος για τον αγώνα θα είναι 5 ευρώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ δε θα πληρώσουν καθόλου εισιτήριο οι μαθητές των σχολείων και όλα τα παιδιά που αγωνίζονται σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες της περιοχής μας”

*pieriasport.blogspot.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected