Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Τάσος Μωυσίδης : “Ένα υπέροχο ταξίδι που μας γέμισε περηφάνια!”

480001_10201037359280233_1335965545_n

Μία άκρως επιτυχημένη χρονιά μόλις ολοκληρώθηκε για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Μωυσίδης, με ανάρτηση του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς. Στάθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση και μίλησε για το αύριο του συλλόγου που θα τον βρει στην ανώτερη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Ημαθίας. Αναλυτικά η ανάρτηση του :

“Τέλος και φέτος, το ταξίδι συναρπαστικό!!! Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ για την προσπάθεια, τα αποτελέσματα και την άνοδο στην άλλη κατηγορία. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι όπως το θέατρο πρέπει πάντα να παίζεις πάντα καλά δεν φτάνει η μια φορά και αυτό είναι το καλό στον αθλητισμό… δεν μπορείς να κρυφτείς από κάπου!

Η πορεία βεβαία ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια όταν συμμετείχαμε σε πρωτάθλημα με 3 ομάδες και δανεικές μπάλες και καταλήξαμε να γεμίσουμε κόσμο έστω και στο τελευταίο παιχνίδι. Μερίδιο στην επιτυχία έχουν και αυτοί που στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα και τους ευχαριστώ πολύ. Στο σήμερα πάλι πρέπει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ και να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο, γιατί η ιστορία της ομάδας και το χωριό έχουν περηφάνια και πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές.

Το μεγάλο κέρδος θα είναι να φύγουν κάποια παιδιά για μεγαλύτερες ομάδες για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε την στήριξη όλων. Για τη χθεσινή φιέστα πρέπει να ευχαριστήσω το Μαλέφα και το επιτελείο του, που ήταν στο γήπεδο από τις 11 το πρωί για να ψήσουν τα αρνιά και τα σουβλάκια, τον προπονητή Σάκη Γλώσση για το ένα κατσίκι, τον Γιάννη (Μάγγα) για το άλλο κατσίκι, τον Ψαρά Γιώργο για τα νηστίσιμα, τους Αλέκο Κεσίδη, Νίκο Κεσίδη, Μπάμπη Ευθυμιάδη, το φούρνο του Γρήγορη Λάφαρα, τον βοηθό προπονητή και όχι μόνο Στέργιο Τσίλκο, τον Παναγιώτη Ευθύβουλη Παναγιώτη, τον “Μαξ”,τον δασικό Συνεταιρισμό για τα ξύλα, την Αργατία για τα κρασιά , τον Βαγγέλη Ζήρα, οι οποίοι πρόσφεραν και χρηματικά ποσά για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Τελευταίους άφησα το ΡΟΔΟΧΩΡΙΤΗ το Σάββα για την κάλυψη και τον Δημήτρη Φουντουκίδη για τον ήχο! Και βέβαια όλους όσους ήταν εκεί και αυτούς που ήθελαν αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν. Να είστε καλά όλοι, έχουμε μια ακόμα υποχρέωση στις 24 Απριλίου που θα δώσουμε ένα αγώνα για το χαμόγελο του παιδιού με τους παλαίμαχους Αλεξανδρείας και του Εδεσσαικού, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected