Super League 1

Super League – Στην Κομοτηνή για σταγόνες…οξυγόνου ο Άρης!

63df02b36c7363defbf816e9f1e7a0ae_LΤην ύστατη ευκαιρία για να αυξήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την αποφυγή του υποβιβασμού έχει ο Άρης το απόγευμα του Σαββάτου (22/3) που δοκιμάζεται στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό στις 17:15 (Onsports, Novasports1).

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης έχουν μαθηματικές ελπίδες για την σωτηρία, αλλά για να συνεχίσουν να ελπίζουν θα πρέπει να «πάρουν» το «τρίποντο» κόντρα στους «πράσινους» της Θράκης, οι οποίοι έχουν σωθεί και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος.

Με Ιγκόρ οι γηπεδούχοι

Στην διάθεση του Άκη Μάντζιου τέθηκε ο Βραζιλιάνος επιθετικός ενώ εκτός είναι οι Σαρακατσάνος, Κουτσόπουλος, Κάσες και Σέρεμετ.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Ιγκόρ, Τζάνης, Παπαγεωργίου, Αθανασιάδης, Ντιόγκο, Χασομέρης, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Καθάριος, Ρομέου, Μπεν Σαμπάτ, Μολίνα, Πασχαλάκης, Τριανταφύλλου, Ζδράβος – Ρίζος, Μακρυδημήτρης, Σεϊδάν, Λαδάκης.

Μπήκε ο Τάτος

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ο Ανδρέας Τάτος. Εκτός έμειναν οι Αγκάνθο, Μπουγαΐδης, Μπακασέτας και Πουλίδο.

Η αποστολή του Άρη: Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Ηρακλής, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Τσουμάνης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected