Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 2-4

Τον τίτλο του Υπερπρωταθλητή της Α2 Ερασιτεχνικής πανηγυρίζει σήμερα ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, που επικράτησε με 2-4 του ΑΣ Ειρηνούπολης στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου. Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο και παρά το γεγονός πως βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 1-4 χωρίς καν να έχει συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα!

Παρουσία αρκετών φίλων τόσο των γηπεδούχων όσο και των φιλοξενούμενων, η πρωταθλήτρια ομάδα του πρώτου ομίλου αγωνίστηκε εξαιρετικά και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη παρουσιάστηκαν ασύνδετοι, ανεξήγητα νευρικοί και με πολλά αμυντικά κενά ηττήθηκαν φυσιολογικά από έναν αντίπαλο που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο.

Ωστόσο η σημερινή εικόνα του ΑΣ Ειρηνούπολης δεν αμαυρώνει σε καμία περίπτωση την εξαιρετική φετινή της πορεία αλλά και την εντυπωσιακή επιθετική λειτουργία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, με ηγέτη τον Αλέξη Χάμπαλη που έκανε τα…πάντα στον αγωνιστικό χώρο, ο Αγροτικός εντυπωσίασε με την αποτελεσματικότητα του και κατάφερε με τη λήξη του ημιχρόνου να προηγηθεί ήδη 1-3.

Εντούτοις, η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους όταν στο 18′ ο Αλέξης Παπαδόπουλος πέτυχε το 1-0. Και ενώ η συγκεκριμένη τροπή φανέρωνε πως οι γηπεδούχοι θα έφταναν σε μία ακόμη νίκη φέτος, οι παίκτες του Σάββα Αβετίδη ανέβασαν στροφές και κατάφεραν άμεσα να απαντήσουν. Συγκεκριμένα στο 23′ ο Αντώνης Τσανασίδης με καλοζυγισμένο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Σεϊτανίδη, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους “πράσινους” και στο 37′ ήταν η σειρά του αρχηγού τους Αλέξη Χάμπαλη να χριστεί σκόρερ, με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ που έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν κι άλλο τη διαφορά στο σκορ, όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Γιώργος Κατσαπελίδης δέχτηκε την ωραία κάθετη πάσα του Χάμπαλη και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τον Αγροτικό να πετυχαίνει κι άλλο τέρμα, δίνοντας πλέον διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του. Ήταν το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αλέξη Χάμπαλη (52′), που έδινε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, η μείωση όμως ήρθε στο 75′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του πρώτου σκόρερ της ομάδας Γιώργο Σαμψωνίδη. Η πίεση συνεχίστηκε από πλευράς “ερυθρολεύκων”, ωστόσο το σκορ παρέμεινε το ίδιο μέχρι το τέλος και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Γαβρά, βρήκε θριαμβευτές τους “πράσινους”.

Βοηθοί του κ. Γαβρά οι κ.κ. Χαλατζιούκας και Χρυσάνης.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σεϊτανίδης, Σπαθόπουλος (74′ Παντζαρτζίδης Β.), Παπαϊωάννου (70′ Μερώκος), Κρουσταλλάς, Κορυτσαίος, Παπαδόπουλος, Παντζαρτζίδης Ν., Καραμεταξάς, Καρυπίδης (46′ Στεργίου), Μπάκανος, Σαμψωνίδης.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Ρηγόπουλος, Χολέβας, Σαμψωνίδης, Αβετίδης, Λίκα (60′ Φεζουλάς), Τσανασίδης, Κουβατσίδης, Χρυσόπουλος (76′ Σουλιώτης), Χάμπαλης, Κατσαπελίδης.

φωτ. από agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P