Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Δίκη Ψωμιάδη – Την ενοχή του πρότεινε ο Εισαγγελέας

92992f56348bcd7845353d884012679f_LΤην ενοχή όλων των κατηγορουμένων για την υπόθεση υπεξαίρεσης ύψους περίπου 21 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, πρότεινε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κ. Κατεβάτης.

Ειδικότερα, μετά από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία, ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την καταδίκη των Μάκη Ψωμιάδη, Χαρίλαου Ψωμιαδη του Γεωργίου, Χαρίλαου Ψωμιαδη του Παναγιώτη, Φιλιώ Γεωργίου και Αντώνη Κατσαρού, κατά περίσταση για τα κακουργήματα της υπεξαίρεσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Όπως είπε  ο κ. Κατεβάτης : «Προέκυψε -κυρίως από το πόρισμα το ΣΔΟΕ αλλά και καταθέσεις μαρτύρων- ότι χρήματα υπήρχαν, παρά τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς των κατηγορουμένων. Είμαι υποχρεωμένος να προτείνω την ενοχή όλων των κατηγορουμένων όπως κατηγορούνται».

Μεταξύ άλλων, ο εισαγγελικός λειτουργός ανέφερε ότι ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης ήταν ο πραγματικός διοικητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως άλλωστε ομολόγησε και ο ίδιος, πως ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου υπέγραφε τις επιταγές, ενώ ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Παναγιώτη αναφέρθηκε ότι ήταν παρόν σε συναντήσεις από τον κατηγορούμενο Αντ. Κατσαρό. Όσο για τη λογίστρια Φιλιώ Γεωργίου, ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι ήταν μία πολύτιμος συνεργάτης και γνώριζε όσα συνέβησαν προκειμένου να καλυφθεί και να τελεστεί η υπεξαίρεση.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή με αγορεύσεις συνηγόρων.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected