Κατηγορίες

1ο ALL STAR GAME Ερασιτεχνών – Η έδρα, το πρόγραμμα και οι εκπλήξεις!

Οριστικοποιήθηκε σήμερα η έδρα του 1ου All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου (είχε ανακοινωθεί τη Μεγάλη Τετάρτη, αλλά η ΕΠΟ προγραμμάτισε τον ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό) στις 15.00μμ. Οι 36 ποδοσφαιριστές και οι 2 προπονητές που επιλέχθηκαν αλλά και θα επιλεγούν (απομένουν 4 αγωνιστικές στην Α1 Ερασιτεχνική) κατόπιν ψηφοφορίας, θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Κουλούρας, που ευγενικά μας παραχώρησε η Ακαδημία του ΠΑΟΚ που χρησιμοποιεί ως έδρα.

Κόντρα» γαλανόλευκων η αναμέτρηση!

fanelaethnikieuro2012_975174118

Οι φανέλες των ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν στον αγώνα θα έχουν το χρώμα της εθνικής μας ομάδας! Η «γαλάζια» ομάδα θα φορά άσπρο παντελονάκι και γαλάζια φανέλα ενώ η «λευκή» το αντίθετο, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη σημαία και στην πατρίδα μας. Το λογότυπο του All Star Game ήδη βρίσκεται στη διαδικασία της δημιουργίας και θα εκτυπωθεί στο ύψος του στήθους στη φανέλα, θα υπάρχει και αριθμός στο πίσω μέρος αλλά και το λογότυπο της εταιρίας “EM-DA Ltd – Δημητριακά, Ζωοτροφές”, ιδιοκτησίας Δημήτριου Εμμανουηλίδη.

Οι βραβεύσεις και το πρόγραμμα

Πριν τον αγώνα των Επιλέκτων, το Imathia Sports News όπως έχει καθιερώσει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, θα βραβεύσει ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή χρονιά αλλά και αυτούς που με το ήθος και την εν γένει παρουσία τους, άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Τα ονόματα των παικτών θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα. Επίσης, στο ημίχρονο της αναμέτρησης, θα υπάρξει ένα μίνι πρόγραμμα – έκπληξη αλλά και ένας διαγωνισμός που οι μικροί μας φίλοι θα λατρέψουν (περισσότερα προσεχώς…)

Η διαδικασία επιλογής των παικτών

images

Οι 36 ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε δύο ομάδες των 18 και η επιλογή θα γίνει λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα! Ο κάθε προπονητής με τη βοήθεια του μικροφώνου θα επιλέγει τον ποδοσφαιριστή της αρεσκείας του εναλλάξ με τον συνάδελφο του, ενώ η επιλογή του αρχηγού αλλά και των αριθμών για κάθε παίκτη θα γίνεται αμέσως μετά τη διαδικασία της δημιουργίας των ομάδων.

Εισιτήρια και δυνατότητα παραλαβής

Μαζί με την ευκαιρία για διασκέδαση και την παρουσία σε μία γιορτή του ποδοσφαίρου, οι διοργανωτές αποφάσισαν την οικονομική ενίσχυση φορέων και οικογενειών μέσω ενός συμβολικού ποσού στο εισιτήριο του αγώνα. Με μόλις 2 ευρώ, οι φίλαθλοι και λάτρεις του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου θα μπορούν να συνδυάσουν την ψυχαγωγία με τη βοήθεια στον συνάνθρωπο, σε μία προσπάθεια που αξίζει τον κόπο να είμαστε ΟΛΟΙ παρόντες.

Τα εισιτήρια θα εκδοθούν την Δευτέρα 31 Μαρτίου και άμεσα θα ανακοινώσουμε τη διαδικασία της προπώλησης. Εξυπακούεται πως θα υπάρχουν και στην είσοδο του γηπέδου, ενώ θυμίζουμε πως τα έξοδα για τη διοργάνωση, θα καλυφθούν αποκλειστικά με χορηγούς (για όσους επιθυμούν να διαφημιστούν πατήστε εδώ ) και όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια και τις επιπλέον χορηγίες θα διατεθούν στον σκοπό, ο οποίος θα ανακοινωθεί σύντομα.

Έπαθλα και μετάλλια

images (1)

Στο τέλος του αγώνα, η νικήτρια ομάδα θα παραλάβει το Κύπελλο του 1ου All Star Game ενώ κάθε παίκτης θα λάβει μετάλλιο ως αναμνηστικό για τη συμμετοχή του στη μεγάλη γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

*Το Imathia Sports News ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κουλούρας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων αλλά και του γηπέδου για τη διοργάνωση του All Star Game, αλλά και τον προπονητή κ. Μανώλη Γιοβανόπουλο για την πρόθεση του να βοηθήσει με κάθε τρόπο στην εύρυθμη λειτουργία της γιορτής.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Ατρομήτου Διαβατού, κ. Κώστα Μουρατίδη για την άμεση ανταπόκριση του για την παραχώρηση και του γηπέδου του Διαβατού, που επίσης ήταν στις επιλογές μας για τη διοργάνωση του 1ου All Star Game. 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected