Κατηγορίες
Basket

NBA Videogames – Ας αναπολήσουμε τις παλιές καλές στιγμές! (vid)

162914Φορέσαμε τα αθλητικά μας παπούτσια και μπήκαμε στο παρκέ για ντρίπλες, καλάθια και καρφώματα.

Δε θα μπορούσε όλο το παραπάνω να μην έχει σχέση με μία λέξη: NBA!

Μια λέξη που μας παραπέμπει στα μεγάλα ονόματα του αθλήματος, όπως ο θρυλικός Michael Jordan, ο Kobe Bryant, ο Shaquille O’Neal και πολλοί άλλοι αστέρες!

Άλλη μια δύσκολη διαδικασία επιλογής βρέθηκε πάλι στον δρόμο μας, καθώς οι τίτλοι είναι πολλοί, με τον καθένα να ξεχωρίζει και να υστερεί σε διάφορους τομείς.

Ποιος λοιπόν είναι αυτός ο τίτλος που στάθηκε στην κορυφή;

Φορέστε και εσείς τα αθλητικά σας και πάμε μαζί να δούμε το αφιέρωμα στα καλύτερα NBA games που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ!

No 10: Basketball (Atari 2600 – 1978)
Το Basketball κυκλοφόρησε από την Atari και ήταν ο πρώτος τίτλος για το συγκεκριμένο άθλημα, ένα από τα πιο δημοφιλή κυρίως στην Αμερική, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Υπήρχαν μόνο 2 αθλητές στο παρκέ, με τον ένα να επιτίθεται και τον άλλο να αμύνεται. Ο τίτλος αυτός ήταν εξαιρετικά διασκεδαστικός και άνοιξε το δρόμο για να δούμε αρκετά πιο ενδιαφέροντα games μέσα στα επόμενα χρόνια.

http://youtu.be/cIeLyk-A6hM

No 9: Double Dribble (Arcade, Game Boy – 1986)
Το Double Dribble ήταν η δεύτερη μεγάλη κυκλοφορία για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και κυκλοφόρησε από την Konami το 1986. Η ιαπωνική εταιρεία βασίστηκε στην ζωντάνια και στην κίνηση τον παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν καθώς ήταν μια ευχάριστη προσθήκη. Η επιτυχία του παιχνιδιού ήταν αρκετά μεγάλη, ώστε το 1994 να κυκλοφορήσει η συνέχεια του με τον τίτλο Double Dribble: The Playoffs Edition. Η πορεία του τίτλου χαράχτηκε και από διάφορα bugs, όπως ένα χαρακτηριστικό που οδηγούσε σε αλλαγές χρώματος στο δέρμα των αθλητών!

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος εδώ 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected