Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Μέντεκας Καλαμαριάς 1-2

Άδικη ήττα γνώρισε  ο Αγροτικός Αστέρας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη γυναικεία ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς για τη 12η αγωνιστική, με σκορ 1 – 2.

Οι παίκτριες του Λάζαρου Παπαδόπουλου είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έκανε τα κέφια των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα. Στο πρώτο ημίχρονο, 4 φορές η Σπυριδωνίδου απέτυχε να πλασάρει τη Γαβριηλίδου και η Ντούσκα στο 16’ με πολύ καλό δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή, χτύπησε η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η δυο ομάδες μπήκαν δυνατά με σκοπό τη επίτευξη ενός τέρματος, αλλά πιο τυχερή ήταν η ομάδα του Μέντεκα, που εκμεταλλεύτηκε τη αδράνεια της άμυνας του Αγροτικού Αστέρα και στο 50′ με την Ναλμπάντη και στο 57′  με την Κλεπουσνιώτου, μπήκε μπροστά στο σκορ με 2 γκολ.

Η ατυχία των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα συνεχίστηκε με πολλές καλές  ευκαιρίες και στο 64´ η Τσαγκαλίδου, μείωσε με πολύ καλό σουτ, μέσα στην περιοχή. Παρόλο που ο Αγροτικός Αστέρας πίεζε συνέχεια, η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, έβγαλε πολλά δύσκολα σουτ και κράτησε τη νίκη μέχρι το τέλος του αγώνα.

Παρόλο που η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή, δεν έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, διότι οι πολλές χαμένες ευκαιρίες και τα δυο λάθη στην άμυνα, στοίχησαν ακριβά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αγροτικός Αστέρας (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Σιακαβάρα (λτρ. 77′ Κανελάκη), Στρίμπα, Ντούσκα, Δρενοβιάδου, Κακαλέ(62′ Τσαγκαλίδου), Μουρατίδου, Πολωνίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Παπαδοπούλου.

Μέντεκας Καλαμαριάς (Σολοποτιάς Μανώλης): Γαβριηλίδου, Ιγνατίου, Κλεπουσνιώτου, Μαχλά, Τσαραμανίδου, Τσακάκου, Ευστράτιου, Κώττα (69′ Νούσια), Μπουλγουρτζή, Γεωργαντζή (55′ Κυριακοπούλου), Ναλμπάντη (89′ Μπράτσικα)

*agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected