Super League 1

Super League – Μία αγωνιστική ξεκαθαρίσματος

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ / SUPERLEAGUE / PAOK - OLYMPIAKOSΤην ευκαιρία – ύστερα από την ισοπαλία στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό – να περάσει μόνος δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Καλλονή στην Τούμπα για την 32η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι νησιώτες δεν έχουν σωθεί ακόμα, όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο το έργο τους μέσα στη συμπρωτεύουσα.

Στο Καραϊσκάκη, στο πιο αδιάφορο (από βαθμολογικής άποψης) παιχνίδι της ημέρας, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενεί τον υποβιβασμένο Άρη, έχοντας ως στόχο να προσφέρει γκολ και θέαμα σε όσους βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, η χθεσινή νίκη του Πανιωνίου του Αστέρα Τρίπολης και η ισοπαλία της Βέροιας στην έδρα του Παναιτωλικού, κάνει το παιχνίδι στην Κομοτηνή το πιο σημαντικό της Κυριακής, με τον Απόλλωνα να… καίγεται για τη νίκη στην έδρα του Πανθρακικού.

Από την πλευρά τους, την ευκαιρία να «σφραγίσουν» σήμερα την παραμονή έχουν ο Λεβαδειακός (αν νικήσει εντός έδρας τον ΟΦΗ) όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα (αν πάρει ακόμα και ένα βαθμό από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο).

Το άλλο καθοριστικό ματς για τη σωτηρία διεξάγεται αύριο, ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Πλατανιά. Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής :

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ 0-0

Η ψυχωμένη Βέροια κατάφερε να «τσιμπήσει» έναν βαθμό στη δύσκολή έδρα του Παναιτωλικού και βγήκε έστω και προσωρινά (;) από την επικίνδυνη ζώνη, φτάνοντας τους 32 πόντους στη Σούπερ Λίγκα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-0

Αποστολή εξετελέσθη για τον Πανιώνιο! Οι «κυανέρυθροι» γκάζωσαν στη Νέα Σμύρνη επικράτησαν 3-0 απέναντι στον Αστέρα και βρίσκονται μια ανάσα απ’ το να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την παραμονή τους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0

Το ραντεβού τους για τα πλέι οφ ανανέωσαν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι και αν μη τι άλλο έδειξαν πως στα επόμενα δύο μεταξύ τους παιχνίδια θα πέσουν… κορμιά!

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Π.Α.Ο.Κ. – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ15:00 NS2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ17:15 NS4
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Ο.Φ.Η.17:15 NS2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ17:15 NS7
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ19:30 NS1

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ19:30 NS1

Η επόμενη (33η) αγωνιστική

Κυριακή, 06 Απριλίου 2014

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ
ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ο.Φ.Η. – SKODA ΞΑΝΘΗ
Π.Α.Ο.Κ. – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

* Όλοι οι αγώνες θα ξεκινούν στις 19:00 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.

*sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected