Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Μαχητής Τερψιθέας 2-0

1979495_1407556459513812_1620812047_nΣπουδαία νίκη πέτυχε ο Δωτιέας Αγιάς απέναντι στον Μαχητή Τερψιθέας στην μάχη που δίνει για παραμονή στη κατηγορία. Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους.

Ο Δωτιέας ξεκίνησε καλά το ματς και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ωστόσο το σουτ του Τσιρογιάννη κατέληξε άουτ. Στο 19ο λεπτό ο Δωτιέας έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Σιμούλη και Τσατσαλίδη να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 22ο λεπτό ο Μαχητής έχασε τεράστια ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα έπειτα από σουτ του Νικούλη και επέμβαση του Λαμπρόπουλου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Στο 26ο λεπτό ο Δωτιέας πήρε προβάδισμα στο σκορ με σέντρα σουτ του Λώττα που ξεγέλασε τον Μπανταβάνη. Στο 42ο λεπτό ο Μαχητής έχασε μια καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά το σουτ του Σαββίδη μπλόκαρε ο Λαμπρόπουλος. Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους που βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαχητής μπήκε αποφασισμένος να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 53ο λεπτό με τον Πατσιαβούρα να αποτυγχάνει να κερδίσει τον Λαμπρόπουλο. Στο 70ό λεπτό ο Δωτιέας έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά το σουτ του Τσατσαλίδη χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Μπανταβάνης μπλόκαρε. Στο 85ο λεπτό ο Λώττας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του γράφοντας το 2-0 από πλεονεκτική θέση. Το σκορ έμεινε έτσι μέχρι το τέλος και ο Δωτιέας πανηγύρισε μια σπουδαία από βαθμολογικής άποψης νίκη ενώ από την άλλη το έργο του Μαχητή για παραμονή δυσκολεύει…

Δωτιέας Αγιάς : Λαμπρόπουλος, Ριζούλης (55’ Λούγκος), Σιμούλης (82’ Νταγιάντας), Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Βαλαώρας, Λώττας, Τσιρογιάννης (75’ Χατζηλιάδης).

Μαχητής Τερψιθέας : Μπαταβάνης, Λιλλολάρι, Παγκαρλιώτας (84’ Κουρούκας), Φλώρος (46’ Παυλόπουλος), Μπουροζίκας, Νικούλης, Σαββίδης, Μολάς, Κρεββατάς (78’ Μαλάκος), Κυριάκος, Πατσαβούρας.

*rockngoal.gr, facebook Δωτιέα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected