Super League 1

Super League – Ο Πλατανιάς έριξε την Ξάνθη στα…Πηγάδια!

1cff7d60fc1d65e9c76248c4536ced49_LΕπικράτηση παραμονής πέτυχε ο Πλατανιάς στα Πηγάδια, καθώς επιβλήθηκε 3-2 της Ξάνθης σε ένα παιχνίδι με τρελό ρυθμό, με τους Ακρίτες πλέον να μπαίνουν σε περιπέτειες.

Οι Χανιώτες προηγήθηκαν 0-2 στο ημίχρονο με τους Τόρες και Βλαχοδήμο, ενώ οι Ακρίτες μείωσαν με τον Σολτάνι στο 48’. Στο 77’ ο Κατάι έκανε το 1-3, για να μειώσει εκ νέου με πέναλτι ο Σολάρι στο επόμενο λεπτό.

Η Ξάνθη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά στο 4’ ο Πλατανιάς έκανε την πρώτη του επίθεση και ο Τόρες με πλασέ έκανε το 0-1. Το παιχνίδι γρήγορα απέκτησε άγρια ομορφιά, με τους Ακρίτες να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 35’ ο Βλαχοδήμος με σουτ έκανε το 0-2, παγώνοντας τα Πηγάδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έψαξαν το γρήγορο γκολ και στο 48’ το πέτυχαν με τον Σολτάνι, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Η Ξάνθη πίεζε για την ισοφάριση, με τον Νίκο Κεχαγιά να δίνει εντολή για φουλ επίθεση. Τις αντεπιθέσεις κυνηγούσε ο Πλατανιάς και σε μια από αυτές, ο Κατάι στο 77’ από λάθος του Σολτάνι βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το 1-3. Στην αμέσως επόμενη φάση, η Ξάνθη κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Θέρα και ο Σολάρι ευστόχησε από την άσπρη βούλα, μειώνοντας σε 2-3. Τα τελευταία λεπτά είχαν ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά παρά τα πολλά λεπτά καθυστερήσεων, το 2-3 δεν άλλαξε. Στις καθυστερήσεις αντίκρισε δεύτερη κίτρινη ο Αγκιλέρα από τον πάγκο, λόγω διαμαρτυρίας.

Ξάνθη: Κυριακίδης, Παΐτο (66’ Ράνος), Μπέρτος, Γούτας, Χοσέμι, Ντε Γκούζμαν, Μπαξεβανίδης (38’ Τριάδης), Μάνταλος, Κάλβο, Σολτάνι (86’ Νάκας), Σολάρι

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Αγκιλέρα (67’ Γουνδουλάκης), Ίνκουμ, Γιάχια, Ζαραδούκας (46’ Θέρα), Δημήτρης, Κατάι (90’ Σιαλμάς), Βλαχοδήμος, Μενδρινός, Τέτε, Τόρες

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected