Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρόμα – Εντυπωσιακή απόδοση και “τεσσάρα”! (vid)

 

3fde32ea4db407b8b2906a5a442157c0_LΤην πέμπτη της συνεχόμενη νίκη στο Καμπιονάτο πανηγύρισε η Ρόμα που διέλυσε 4-2 την Πάρμα στο «Ολίμπικο» μειώνοντας στους οκτώ από την κορυφή.

Την εντυπωσιακή της πορεία στο Καμπιονάτο συνέχισε η Ρόμα, η οποία φιλοξενώντας την Πάρμα στο «Ολίμπικο» σε εξ αναβολής αναμέτρηση επικράτησε 4-2 για να πάρει την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη και να μειώσει την απόστασή της από την πρώτη θέση και τη Γιουβέντους στους οκτώ βαθμούς.

Από την πλευρά της, η Πάρμα έχει χάσει οριστικά τη φόρμα της, καθώς ύστερα από ένα σερί 16 αγώνων χωρίς ήττα, αγνοεί το τρίποντο στα τελευταία της τέσσερα παιχνίδια, όπου έχει υποστεί τρεις ήττες.

Οι «τζιαλορόσι» από το ξεκίνημα έδειξαν τις διαθέσεις τους και στο 12’ άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Ζερβίνιο. Η απάντηση των φιλοξενούμενων, ήταν άμεση με τον Άκουα στο 15’ να ισοφαρίζει. Άμεσα όμωςο ι γηπεδούχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ καθώς ο Τότι στο 16’ έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους Ρωμαίους. Στο 49’ ο Πιάνιτς την ημέρα των γενεθλίων του έκανε το 3-1 για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-1 ο Ταντέι στο 82’. Το μόνο που κατάφερε η Πάρμα, ήταν να μειώσει στο 90’ με τέρμα του Μπιαμπιανί για το τελικό 4-2.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μπενάτια, Λεάντρο Καστάν, Τοροσίδης, Πιάνιτς, Ντε Ρόσι, Ταντέι, Ζερβίνιο (85’ Λιάιτς), Τότι (76’ Μπαστός), Ντέστρο (58’ Φλορέντσι).
ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Λουκαρέλι, Μολινάρο, Γκόμπι, Άκουα (71’ Μουνάρι), Μαρκιόνι, Παρόλο (85’ Μάουρι), Σκελότο (85’ Παλαντίνο), Αμάουρι, Μπιαμπιανί.

Δείτε το βίντεο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected